PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni üye ve yeni sürücüyüm. Mersin'den selamlar.

Bsra
02/05/2017, 03:30
Arkadaşlar foruma sahibinden.com'dan birinin tavsiyesi üzerine üye oldum. Yüksek ihtimal aranızdan biri ama kimdir bilmiyorum. Ben Mersinliyim Tarsus ilçesinden. Şanlıurfa Akçakale'de görev yapıyorum.

:) Ehliyetim taze. Şu an kargoda ve bu haftaiçi elime geçecek inşallah. 2-3 ay önceden araba araştırmaya başlamıştım ve son olarak Fiat Punto'da karar kıldım. Fakat arabadan önce tavsiye almam gerekiyordu ama etrafımda Punto' ları bilen ve anlayan kimse yok. O sebepten üye oldum sayılır. İlerleyen zamanlarda yeni bir başlık açacam inşallah. Hoşbuldum şimdiden ve herkese iyi günler...

volkan1065
02/05/2017, 09:34
Merhaba hoşgeldiniz.

İlk olarak inşllah hakkınızda hayırlısı diyelim. Alamak istediğiniz araç için belirlemiş olduğunuz özellikler nelerdir. Dizelmi benzinlimi - otomatikmi manuelmi - hangi renk - guvenlik paketlimi - ve en önemlisi ayırdığınız bütçe nedir.

Castell
02/05/2017, 11:23
Hoşgeldin iyi forumlar......

Bsra
02/05/2017, 12:49
Hoşbulduk teşekkür ederim. Aradığım arabanın özellikleri hakkında 'tanışma' adı altında olmayan farklı bir başlık açmayı düşünüyorum daha sonra. Çünkü almaya kesin niyetliyim inşallah hayırlısı olur sizin de dediğiniz gibi :)