PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sis farı kapağı lazım

laqina
18/04/2017, 19:36
arkadaşlar resimdeki üründen lazım sağ ve sol olarak elinde olan var mı?
ve uygun sis farları hangısıdır yardımcı olursanız sevınırım
şimdiden teşekkürler...

kemalcapoglu
02/02/2019, 23:52
Konuyu hortlatacağım ama bu sis farı çerçevesinden bana da lazım. Şuan sadece ünlü oto diye bir sitede var ama orası ufak bir yamuk yaptı bana ordan almak istemiyorum. Bir parçacıdan sipariş ettim o da aylar üstüne tekini getirdi diğerini yine aylardır bekliyorum yok. Başka temin edilebilecek bir yöntem arıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?

volkan1065
03/02/2019, 00:41
Ankarada Bay-sal otoya bir sorun. Ünlü oto ile karşı karşıyalar. Yanlız renk tonu farklılıkları olabiliyor. Ben evo için almıştım renk olarak füme vardı akrilik siyah mat sprey boya alıp bpyamıştım orjinali gibi olmuştu.

femoli
04/02/2019, 22:11
www.kemaloto.com adresinde var hem sis hem cerceve ikiside mevcut orurmama sorunu renk sorunu olmaz

Alikeskin
23/02/2019, 23:36
Konuyu hortlatacağım ama bu sis farı çerçevesinden bana da lazım. Şuan sadece ünlü oto diye bir sitede var ama orası ufak bir yamuk yaptı bana ordan almak istemiyorum. Bir parçacıdan sipariş ettim o da aylar üstüne tekini getirdi diğerini yine aylardır bekliyorum yok. Başka temin edilebilecek bir yöntem arıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?Kemal oto var

SM-J730F cihazımdan gönderildi