Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL pazar günü istanbul bahcelievler de acık oto exper tavsiyesi ACİL



ORS15
09/04/2017, 09:59
Arkadaşlar yakın bir akarbam, taksi cıkması olan 1,3 multijet linea urban km 360 yeni boyanmış bir arac almak istedigni söyledi. bugün gidip araca bakacagız peki, dizellerde motor ömrünü nasıl ögreniyoruz, kompresör testi yapılıyor mu, arac taksi cıkması , bunu bilerek alıcaz ama hurda veya hiç kullanımıyacak bir şeyde istemiyoruz tabi.
Pazar günü istanbulda bahcelievlerde acık olan ve tavsiye eddebileceginiz bir oto exper varmı.
birde bu kmde bir arac alırken nelere dikkeat etmeliyiz.
ACİL YARDIM...

Han
09/04/2017, 10:55
hocam hala açıkmıdır bilmem ama yıllar önce görmüştüm çobançeşme'de açık oto pazarı vardı belki pazar günü o civarda ekspertiz firması bulabilirsiniz.bahçelievlere en yakın orası geliyor aklıma.aracın kilometresi yüksek dikkatli bakıp almak lazım motorda üfleme,enjektörlerin durumu,şanzıman ve motor yağ kaçakları,ağır bakımları ne zaman yapılmış bunlar önemli.

Day
09/04/2017, 11:03
EFT oto exber açık bugün. Vatan bilgisayarın arka tarafında


kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SinanTR
09/04/2017, 12:25
kilometresi yüksek araçta egr durumu,turbo,enjektör,yağ kaçakları,baskı balatanın durumu,klima,direksiyon sistemi,vites geçişlerine baktırmanızda yarar var bunlara ek aksların yüksek meblağ(3000 tl ve üzeri) bi parça olduğunu bildiğimden akslarda boşluk varmı onlarıda kontrol ettirin