PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çözülemeyen sağ önden gelen ses / yardım!

emekilker
31/03/2017, 20:09
merhaha arkadaşlar,

2008 grande 1.3 mj 75lik, aracın sağ önden alttan bir ses geliyor, lap lap lap alttan sürme sesi gibi, yolcu tarafı ayak bastığı yerden de hissediliyor. yavaş hızlarda sürtme azalıyor hızlandıkça o da hızlanıyor. 90dan sonra fln duyulmamaya başlıyor. vitesteyken de boştayken de yapıyor.

Jantlar söküldü, yamukları giderildi, balans ayarı yapıldı. sonuç yok ses devam.

sağ aks söküldü, aks körüğü değişti, teker bilyası değişti ses devam edince aks bilyası da değişti. ama sonuç yok.

jant kapakları söküldü denendi yine sonuç yok. belki bi ihtimal yapar diye karter koruma da söküldü yine yok.

Ses halen devam ediyor. nerden ne şekilde yapar bu sesi, başına gelen var mı?

Boratc
31/03/2017, 20:43
Amortisore ve yaya baktirdinmi kardes. Amortisor yapabilir.

SM-G610F cihazımdan gönderildi

SinanTR
31/03/2017, 21:29
motor kulaklarına bi baktırın derim bende baya bi bakmıtşım en son üst iki kulağın biri baya yırtılmış diğeride biraz aşınmıştı dengesiz zamanlarda geliyodu kontrolü zor değil kaputu açınca biri solda aşıkta diğeri akü tablasının altında ayriyetten amörtisöre ve salıncaklarada baktırın

punto1414
01/04/2017, 08:48
bi ihtimal ön davlumbaza bakın sabitmi sağlammı..ses bariz belliyse ustaların bulması lazım.

Modonur
01/04/2017, 09:42
Aynı ses bendede var sağ tarafta bir türlü çözemedim. Sağ ön takım komple sökülüp kontrol edildi lastik jant değiştirildi halen ses var.

onurgenc87
02/04/2017, 18:56
Hocam kapıda ki tiz hoparlörden geliyor olma ihtimali var mıdır acaba ? Geçenlerde açtım kapıyı tiz bildiğin zıngır zıngır sallanıyor.