PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beyaz üstüne Kırmızı Renkli Kadran

spyofthegod
01/01/2008, 15:52
Grande Punto (https://www.grandepunto.com.tr/) bu site açıldığında gösterilen kadran ve aynı renkli iç mekan satılan Gp'lerin hiçbir versiyonunda bulunmuyormuş bu doğru mu?

bahcelili_ali
01/01/2008, 19:07
parsıyla oda bulunuyo ama sonradan:)

spyofthegod
01/01/2008, 19:57
parsıyla oda bulunuyo ama sonradan:)

bana istanbulda yaptırabileceğim bir yer var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Gerçi daha aracımı teslim almadım ama baya bir değişiklik yapmayı düşünüyorum. Mesala üzerindeki orjinal lastiklerde baya kötü olduğunu söylediler.

bahcelili_ali
01/01/2008, 21:10
dostum orjinal kadran siparişle gelio ama fiyatı enson 550ytl idi bayiden bayiye değişebilir bana bu fiyatı izmirde beyaz gösterge kullanan ertan abi vermişti şuan için beyazlık olması için 550 ytl çok anlamsız geldi. dışardan yapanlar var asıl kadranın onune beyaz zemin baskılı ince bi tabaka konuyo ama çok sıkıntılı yapması ve orjinali baya aratıo.
uzun lafın kısası bu iş 550 ytl gibi bi rakama bakıo ok dersen hemen ertan abi ile temasa geç

spyofthegod
01/01/2008, 21:17
dostum orjinal kadran siparişle gelio ama fiyatı enson 550ytl idi bayiden bayiye değişebilir bana bu fiyatı izmirde beyaz gösterge kullanan ertan abi vermişti şuan için beyazlık olması için 550 ytl çok anlamsız geldi. dışardan yapanlar var asıl kadranın onune beyaz zemin baskılı ince bi tabaka konuyo ama çok sıkıntılı yapması ve orjinali baya aratıo.
uzun lafın kısası bu iş 550 ytl gibi bi rakama bakıo ok dersen hemen ertan abi ile temasa geç

teşekkürler arabam gelsin temasa geçerim.

brvhgt
01/01/2008, 21:20
bana istanbulda yaptırabileceğim bir yer var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Gerçi daha aracımı teslim almadım ama baya bir değişiklik yapmayı düşünüyorum. Mesala üzerindeki orjinal lastiklerde baya kötü olduğunu söylediler.

aracın hayırlı olsun kardeş ancak lastik konusunda özellikle emolaraki orj lastikler çok kaliteli bendeki brıdgestone güzel lastik

ufuk61
02/01/2008, 09:22
ali kardeşime katılıyorum ama cok güzel duruyor yahuuu

zannedersem yeni jet turboların kadranları beyaz

spyofthegod
02/01/2008, 10:24
aracın hayırlı olsun kardeş ancak lastik konusunda özellikle emolaraki orj lastikler çok kaliteli bendeki brıdgestone güzel lastik

bu haber çok iyi oldu bridgestone iyidir. O zaman lastiklerden fazla bir masrafım olmaz. çok teşkkürler

brvhgt
02/01/2008, 17:27
ben alırken gelmeden önce 500 civarı demişlerdi ama tam hatırlamıyorum 300 civarına gelmişti benden sonra hemen zam yaptılar geçen gün predator arkadaşımız için sordum 550 dediler bunu 5 e bölüyorlar isteyen olursa zaten sitede kodu var parçanın

Auto engineeR
02/01/2008, 17:41
türkiyeye şimdi sadece t-jet gplerde geliyor beyaz kadran

brvhgt
02/01/2008, 17:51
beyler 550 lira olan parçayı izmir birmottan %20 indirimli olarak alabiliyoruz benden söylemesi worlde 5 taksit 1 adet hakkımız var ilgilenenlere duyurulur