Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo için Multimedia

Esra59
02/03/2017, 12:02
Merhaba arkadaşlar..

aracıma bu multimedia ürününü taktırmayı düşünüyorum. önerisi veya bilgisi olan var mı acaba

ORJİNAL GERİ KAMERASI+TV ANTENİ+GPS KARTI HEDİYE
Digital Dokunmatik Ekran
Navigasyon Desteği
Bluetooth Desteği
USB/SD Kart Girişi
Mp3/Mp4/DVD/VCD/CD/CD-R/Divx Format Desteği
RDS Özellikli FM/AM Radyo
Canbus / Direksiyon Kumanda Desteği
Video Giriş / Çıkış
4x50Watt Ses Çıkışı
Tv Özelliği
Mirror Link / Android / İphone

bthnymnc
02/03/2017, 12:09
Bu radyo kısmı bizim 2009 punto fun'lara uyar mı ki ? Evoların radyo göğüs kısmı hoşuma gidiyor.

kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

serdal06
02/03/2017, 12:12
Bende düşünüyorum haftasonu görüşmeye gideceğim inş

kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TanseverozgurTR
06/03/2017, 00:13
Esra59 hanım bu ürünü almanız hiç mantıklı olmaz bu ürünün ekranı cep telefonu kadar 5 inç ama hem android işlemcisi olan hem 7 inç olan hemde daha düşük fiyatı olan ürünler var bence onlara bakın. Grande lere olmaz evo ve yeni puntolara olur

Esra59
06/03/2017, 10:19
Esra59 hanım bu ürünü almanız hiç mantıklı olmaz bu ürünün ekranı cep telefonu kadar 5 inç ama hem android işlemcisi olan hem 7 inç olan hemde daha düşük fiyatı olan ürünler var bence onlara bakın. Grande lere olmaz evo ve yeni puntolara olur

bu ürün 7inç ama 5 inç demişsiniz :/ yani bana öyle bilgi vermişlerdi

Ezeldenberi
06/03/2017, 11:25
Konu hakkında çok bilgili değilim , sh 'de ki bu ürün iyi gibi. Whatsapp numaralarını vermişler. İsterseniz bi bakın. Arkadaşlarımızın bu cihaz hakkında ki önerileri de önemli.
İlan no;
406462664

volkan1065
06/03/2017, 11:51
Almak istediğiniz Multimedya bir işe yaramaz. Ses performansı memnun etmez. navigasyon memnun etmez. Alabilirseniz Balck patner marka alın. Aşağıda şekilde olması gerekli.

https://www.demirusta.com/site/car-multimedia/arac-markalari/fiat/fiat-puntovelinea-yeni-kasa-navigasyon-dvd-calar-dahili-tv-mp3-usb-kamera-hediye-car-multimedia/

Esra59
06/03/2017, 12:22
Almak istediğiniz Multimedya bir işe yaramaz. Ses performansı memnun etmez. navigasyon memnun etmez. Alabilirseniz Balck patner marka alın. Aşağıda şekilde olması gerekli.

https://www.demirusta.com/site/car-multimedia/arac-markalari/fiat/fiat-puntovelinea-yeni-kasa-navigasyon-dvd-calar-dahili-tv-mp3-usb-kamera-hediye-car-multimedia/

teşekkür ederim bu ürün üzerinde duracağım

Ezeldenberi
06/03/2017, 12:33
Konu hakkında çok bilgili değilim , sh 'de ki bu ürün iyi gibi. Whatsapp numaralarını vermişler. İsterseniz bi bakın. Arkadaşlarımızın bu cihaz hakkında ki önerileri de önemli.
İlan no;
406462664

Düzeltme, bu ürün evo model için değilmiş.

Esra59
06/03/2017, 13:55

bu ilandaki demir usta ile iletişime geçtim o üründen yokmuş randımansız bir ürün olduğu için kaldırmışlar başka bir ürün önerdi

volkan1065
06/03/2017, 13:57
bu ilandaki demir usta ile iletişime geçtim o üründen yokmuş randımansız bir ürün olduğu için kaldırmışlar başka bir ürün önerdi

Ben size görüntü için linki verdim. Marka olarak Black patner ve o şekilde olanı alın demek istedim. ben size alabileceğiniz yerin linkini atarım. Ayrıca kullanıpta memnun kalan çok. Elinde olmadığı için bu şkeilde yorum yapan çok.

Esra59
06/03/2017, 14:21
anladım çok fazla anlamadığım için bende bilgi almaya çalışıyorum..teşekkür ederim

volkan1065
06/03/2017, 14:24
anladım çok fazla anlamadığım için bende bilgi almaya çalışıyorum..teşekkür ederim
Firma sahibi uydu forumumuzun sponsoruydu akşam ulaşıp cihaz varmı yokmu fiyat bilgisini alıp iletişim bilgilierni paylaşırız.

bu cihazlardaki başlıca sıkıntılar şu şekilde.

-Ses yetersizliği
-İşletim sistemi yavaşlığı ve güncelleme sorunu
-navigasyon gps sorunu
-Canbus arıza alarmı sorunu

TanseverozgurTR
06/03/2017, 17:49
Esara59 hanım size o cihaz hakkında yanlış bilgi vermişler malesef. Bence 5 inç ekranlı windows ve 7 inç ekranlı windows lu bir cihaz yerine kesinlikle 7 inç android işlemcisi olan bir cihaz alın size birazdan link aticam incelemeniz için (bu arada saticiyla hic bir şekilde ticari iliskim yoktur)

TanseverozgurTR
06/03/2017, 17:51
FİAT PUNTO LİNEA ANDROİD 4.4.4 NAVİGASYON MULTİMEDYA OEM DABIL - Yedek Parça ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 407154576 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-fiat-punto-linea-android-4.4.4-navigasyon-multimedya-oem-dabil-407154576/detay)

slmgns
06/03/2017, 17:52
Peki hangi cihazı önerdiler esra hanım bende arıyorum bu tip bir cihaz

TanseverozgurTR
06/03/2017, 17:53
Esra59 hanım 5 inç ve 7 inç windows işlemcisi olan bir ürün yerine bence 7 inç android işlemcili bu cihazı almanız tavsiyemdir

Esra59
07/03/2017, 09:12
Esra59 hanım 5 inç ve 7 inç windows işlemcisi olan bir ürün yerine bence 7 inç android işlemcili bu cihazı almanız tavsiyemdir

dün Black Panther satan Volkan beyin de bilgisini verdiği biriyle iletişime geçtim.Kamera dahil montaj ile birlikte 1100 TL fiyat verildi.Ben Çorlu'da ikamet ediyorum yerleri İstanbul Mahmutbey gişelerin oradaymış ilk fırsatta gidip taktıracağım gibi duruyor.. Üründe sizin dediğinizle birebir olmasa da aynı anladığım kadarı ile

FiAT LiNEA - FiAT PUNTO MULTiMEDYA NAViGASYON OEM

timbaz
07/03/2017, 11:06

O urun satilirken iyi idi ama... Randimanli model ile degistirdiklerini sanmiyorum, alan aldigi ile kaldi bence..ya da bu urun de ayni ama ticari olarak daha karli.. veya gercekten de iyi...
15 gun yeterli bir sure degil ama aldiginiz urunden bu sure icinde memnun kalmazsaniz, en azindn iade edebilme kismini da gorusun derim..

Esra59
07/03/2017, 14:34
O urun satilirken iyi idi ama... Randimanli model ile degistirdiklerini sanmiyorum, alan aldigi ile kaldi bence..ya da bu urun de ayni ama ticari olarak daha karli.. veya gercekten de iyi...
15 gun yeterli bir sure degil ama aldiginiz urunden bu sure icinde memnun kalmazsaniz, en azindn iade edebilme kismini da gorusun derim..

teşekkür ederim araştırmalarımdan çıkardığım sonuca göre birçok kişi black panther - android olan modelini tavsiye ediyor. Bende tercihimi bu yönde kullanacağım

fausto2005
22/06/2017, 14:12
merhaba,konuyu hortlatayım bari. Bahsedilen cihazı taktırıpta kullanan oldumu acaba? bende bu arayış içindeyim.

TanseverozgurTR
23/06/2017, 02:16
merhaba,konuyu hortlatayım bari. Bahsedilen cihazı taktırıpta kullanan oldumu acaba? bende bu arayış içindeyim.
Konu içinde link atarak bahsettiğim 7 inç androidli cihazdan esra hanım ve ben aldık kullanıyoruz

fausto2005
23/06/2017, 10:19
Konu içinde link atarak bahsettiğim 7 inç androidli cihazdan esra hanım ve ben aldık kullanıyoruz

peki memnunmusunuz. iyiki taktırmışım dedirttimi size.

TanseverozgurTR
23/06/2017, 12:53
peki memnunmusunuz. iyiki taktırmışım dedirttimi size.
Ben daha önce de windows lu cihaz kullanmış biri olarak androidli cihazda dünya varmış diyorum en basit örneği windows lu cihazın ekranı dokunmatik değil sanki basmatik gibiydi androidlide dokunmatigi sorunsuz internet bağlantısı yapabiliyorsun istediğin uygulamayı yükleyip kullanıyorsun

Kadyr
23/06/2017, 14:04
ne olursa olsun android olsun. navigasyonu uygulamaları falan daha iyi android telefonlardan biliyorsunuzdur zaten. içine birde igo.apk dosyası çakıldımı tamamdır ücretsiz navi :)

fausto2005
25/07/2017, 14:41
Ben daha önce de windows lu cihaz kullanmış biri olarak androidli cihazda dünya varmış diyorum en basit örneği windows lu cihazın ekranı dokunmatik değil sanki basmatik gibiydi androidlide dokunmatigi sorunsuz internet bağlantısı yapabiliyorsun istediğin uygulamayı yükleyip kullanıyorsun

aldığınız yerin bilgileri varsa atabilirmisiniz acaba bana.

slmgns
03/08/2017, 12:42
Bu navigasyonlara uygalama yükleyip yeni bmw lerde falan olduğu gibi devir saatini vs oraya yansitanlar var onu nasıl yapıyorlar

Kadyr
03/08/2017, 13:06
Bu navigasyonlara uygalama yükleyip yeni bmw lerde falan olduğu gibi devir saatini vs oraya yansitanlar var onu nasıl yapıyorlar

elm327 ile yapıyorlardır. torque uygulamasını telefona yükleyip bazı parametreler okunuyor. aynı şekilde android cihaza yüklenirse elm ilede eşleştirilince değerleri orada görürsünüz.

stevenbursa
03/08/2017, 20:57
Bende android li newfron kullanıyorum çok memnunum hatta en son telefon ekranını arabada yansıtma özelliğini keşfettim arabada maçları ve tv yi bile izliyorum evet biraz maliyetli ama çok kullanışlı

acsesss
07/07/2018, 17:46
herkese merhaba 2011 sonu punto evo için yeni teyp aldım. simdi bağlantılar için kullanmam gereken kablolar kafamı karıştırdı orjinal teypte 4 giriş var
1) siyah ground kablusu
2)kırmızı sarı teyp üserindeki etikette 30 olarak gözüküyor. bu sanırım benim kullanmam gereken 12v
3)''can a'' olarak gösterdiği sarı ince kablo. Bu kablo nedir bilen varsa çok sevinirim.
4)''can b'' olarak gösterilen ince mavi kablo ne işe yaradığını bilen varsa çok sevinirim.
herhangi bir yeri yakmadan bağlantıları yapmaya yardımlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler
resimlerde orjinal teyp ve takmak istediğim teyp semalarını koydum.
iyi günler.

ARU52
03/01/2019, 12:34
Merhaba, 2011 model punto evo aracıma İzmir içinde multimedya cihazı taktırmayı düşünüyorum. Bu konularda bilgim hiç yok. Cihaz ve satıcı önerileriniz varsa alabilirim.

edll
03/01/2019, 12:59
Merhaba, 2011 model punto evo aracıma İzmir içinde multimedya cihazı taktırmayı düşünüyorum. Bu konularda bilgim hiç yok. Cihaz ve satıcı önerileriniz varsa alabilirim.

şöyle acelece baktım şuna benzerleri belki daha ucuzada bulabilirsin.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-fiat-punto-evo-multimedya-navigasyon-android-5.1-dvd-oem-bt-usb-521991073/detay