Orijinalini görmek için tıklayınız : GP Satışlarında Bayii Sorunları
spyofthegod
31/12/2007, 18:35
Bir Ana Bayiden alacağım GP için Tam 1 Ay süre verdiler. Nasılmı bana satılan aracın Amasyada olduğunu ve aracın TIR ile getirilmesi durumunda 1 Ay süreceğini ve beklemem gerektiğini söylediler. Yoksa Araç istanbula gelene kadar 1000 km yakın yol yapacak. Sizin başınıza böyle bir şey geldimi acaba bu durum normalmi üstelik burdaki bayide bir tanıdığım çalışıyor. Bu kadar olurmu yani
iflaholmazfan
31/12/2007, 22:59
Ben ekim 2000 yılında palio mu ankaradan aldım. Bayi bütün masraflarımı karşıladı. Harika bir seyahat oldu. Bayinize teklif edin. Kazançlı çıkarsınız. Benzin masrafınıda karşıladılar.
spyofthegod
01/01/2008, 00:10
Ben ekim 2000 yılında palio mu ankaradan aldım. Bayi bütün masraflarımı karşıladı. Harika bir seyahat oldu. Bayinize teklif edin. Kazançlı çıkarsınız. Benzin masrafınıda karşıladılar.
verecekleri lastiklerle kış şartlarında zor olabilir ama. bunu denemek güzel olabilir soracağım.
banada aynı sorunu çıkardılar,hatta süre bile veremedikleri için vaz geçtim
Muhendis06
01/01/2008, 10:11
Bence TIR ile getirmelerini tercih edin. Olur ya araciniz imalat hatali ise, ne oldugunu bilmediginiz aracla uzun yola cikip rezil olmak da var isin ucunda. Bunu umarim yasamazsiniz, ama olmayacak birsey de degil.
spyofthegod
01/01/2008, 12:43
Bence TIR ile getirmelerini tercih edin. Olur ya araciniz imalat hatali ise, ne oldugunu bilmediginiz aracla uzun yola cikip rezil olmak da var isin ucunda. Bunu umarim yasamazsiniz, ama olmayacak birsey de degil.
Evet malesef böyle bir sorun olabilir forumda birçok konuda karşıma çıktı imalat hatları çok fazla görünüyor. Mesela eksik donanımla teslim edilen araçlar varmış. Yada aksine fazla donanımla. Komik olaylar oluyor bu ara fiat'da. Hadi hayırlısı
Görkem bey merhaba, bende aracımı Aralık ayının 3 haftası İst. bulunan bi bayiiden aldım. Benim aracımda İzmir'deki bayiiden alınıp Bursa'ya sevk edilecek oradan İstanbul'daki bayiiye getirilecek, ben aracımı 02.01.2008 tarihi itibariyle alacaktım fakat Aralık 2007 ayında Fiat' ın yaptığı cazip kampanyadan dolayı araç satışlarında patlama yaşandığını bu yüzden 1 hafta daha sarkma olabileceğini söyledi müşteri temsilcim. Bu aylarda yaşanması normaldir yani..
tempesty
02/01/2008, 00:56
Bende aracımı 04 nisan 2006 da sipariş edip 01 mayıs 2006 da teslim alabilmiştim..
grandédrivér
02/01/2008, 14:46
görkem bey,
ben aracımı aldığımda 670 kmde teslim aldım.
çünkü tır ile falan uğraşmak istemedim...
aracım zonguldak-karabükten uşak'a firmanın özel uzun yol şöförüyle karayolundan getirildi.
aynen banada eğer bu şekilde teslim almak istemiyorsanız 1 ay beklemem gerektiği söylenmişti...
tercih sizin...ister bekleyin isterseniz 1000 km iken teslim alın...
avantajı yarım depo ve biraz fazlası mazot içinde geldi aracın :)
Bence aracı sıfır ve tum kontrollerı yapılmıs olarak satınaldıgınız bayıden yapınki, ileride çıkabılecek ıstek onerı ve şikayetlerınız ıcın muhatap bulabilesiniz.
spyofthegod
02/01/2008, 17:04
Bence aracı sıfır ve tum kontrollerı yapılmıs olarak satınaldıgınız bayıden yapınki, ileride çıkabılecek ıstek onerı ve şikayetlerınız ıcın muhatap bulabilesiniz.
hepinize teşekkür ederim bayideki müşteri temsilciside TIR ile gelmesinin en doğru olacağını söyledi. Ayrıca aracın 31.10.2007 imalatı olduğunu Türkiye'de bulunan en yeni emotionlardan olduğunu bir kaza olursa bunun için daha da çok bekleyeceğimi söyledi.