Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar
selamlaşma olayını es geçtiğmi bir yorumda farkettim ben yaklaşık 1,5 yıldır punto sahibiyim.izmir plakalı araçla antalya yollarında ceza yemeden dolaşmaya çalışmaktayım:D.siteyi facebooktan buldum
Aramıza hoşgeldin Çağlar... Keyifli forumlar, cezasız sürüşler... ;)
eyyyy face book nelere kadirsin kimini ayırır bimini buldurur :D:DHoş geldiniz aktif forumlar üstteki yorum size ait değildir lütfen yanlış anlamayalım :)
Unique_GOTH
30/12/2007, 19:45
hoşgeldiniz :) yalnız anlamadığım bişey var izmir plakalı araçla antalya sokaklarında ceza yemek derken ?
hoşgeldiniz :) yalnız anlamadığım bişey var izmir plakalı araçla antalya sokaklarında ceza yemek derken ?
antalya merkezde oturup belek'e hergün gitmekteydim o aralar.yoğun şekilde radar vardır o arada.
spolat77
09/01/2008, 21:25
hoşgeldin kardeş
Aramıza hoşgeldiniz, hiç İzmir bırakılıpta başka bir şehire gidilir mi ::) Sanırım her yerde olduğu gibi yabancı plaka muhabbeti yapıyorlar, kazasız belasız ve hatta cezasız günler dilerim.
Aramıza hoşgeldiniz, hiç İzmir bırakılıpta başka bir şehire gidilir mi Sanırım her yerde olduğu gibi yabancı plaka muhabbeti yapıyorlar
izmir konusuna %100 katılıyorum.öğrendim radar yerlerini diyebilirim:rolleyes:.
efekayhan
11/01/2008, 00:45
hoşgeldin aramıza çağlar:)