Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam filmi
Ibrahimtrksln
12/01/2017, 16:05
2015 model puntoma ön cam hariç film çektirecem hangi marka iyi olur
garantili olan 3m filmlerden olmalı ve yapan yerden bir belge almalısınki trafik sorduğunda gösterilebilmeli. ancak garantili kaliteli filmler belge ibraz edildiğinde serlik kazandı. siz marka sormuşsunuz ama bilmeyen arkadaşlar için tekrar belirtmek istedim film serliğini.
Ibrahimtrksln
13/01/2017, 20:15
Amerikan çizilmez nasıl
film yapan yerlere amerikan çizilmez cam filmi diyin size kalitesi biraz daha yüksek filmi gösterir genelde markadır lumar 3m ziebart gibi bide ucuz çin malları var
ben 1 numara lumar yaptırdım gayette iyi
film yapan yerlere amerikan çizilmez cam filmi diyin size kalitesi biraz daha yüksek filmi gösterir genelde markadır lumar 3m ziebart gibi bide ucuz çin malları var
ben 1 numara lumar yaptırdım gayette iyi
Mumkunse fotograf koyabilir misiniz? Bende 1 mi 2 mi yaptirsam cok kararsizim. Onleri 1 arkalari 2 yaptirinca da hos durmaz diye tereddutlerim var acikcasi.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mumkunse fotograf koyabilir misiniz? Bende 1 mi 2 mi yaptirsam cok kararsizim. Onleri 1 arkalari 2 yaptirinca da hos durmaz diye tereddutlerim var acikcasi.
valla hocam şu resim işini bi beceremiyorum yoksa eklerdim inanın bana
eski aracımda önler 2 arkalar 3 numaraydı karanlıkta geri giderken çok zor oluyodu o yüzden hepsini 1 yaptırdım memnunum tavsiye ederim
valla hocam şu resim işini bi beceremiyorum yoksa eklerdim inanın bana
eski aracımda önler 2 arkalar 3 numaraydı karanlıkta geri giderken çok zor oluyodu o yüzden hepsini 1 yaptırdım memnunum tavsiye ederim
3 numarayi hic dusunmedim zaten zifiri karanlik olur o :)
ama onlerle arkalar farkli olursa uyum olur mu acaba?
Ya da hepsini 2 numara yapsam cok koyu olur mu?
Zafer abiye resim eklemeyi öğrettiği için minnettarım
Film 1 numara lumar markadır ön cam hariç tamamı filmli ve aynı numara resimlerde koyu gibi durabilir ama iç açıdan da çektim ki fark daha net anlaşılsın şimdiye kadar gece hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim
Ezeldenberi
14/01/2017, 22:15
Sinan, güle güle kullan. Filmlerin asıl amacı olan güneşten korumada nasıl memnun musun.
Malum Adana'nın ısıcağında yanıyoruz.
akıllara ziyan şekilde yaz başı yada baharda yaptıracağıma sonbaharın ortasında yaptırdım o yüzden daha henüz güneşi göremedi benim filmler :)
halilimo
15/01/2017, 00:28
Ne kadara yaptirdin sinan. Bence en ideali 2 numaraymis.
ya şimdi aslında normal ucuz olanı 100 liraya lumarı 350 liraya yapıyordu adam bana elimde 1 numara lumar film az kaldı pekte gitmiyor sana 200 den yapiym bitireyim dedi bende tamam dedim biraz uygunmu oldu kazıkmı yedim bi dahada gidip başka yerde fiyat sormadım ama bildiğim lumar pahalıydı eskiden eski arabada 2 numara koyu geliyodu bende 1 numaraya razı oldum memnunum gece sorun olmuyo