Orijinalini görmek için tıklayınız : G.puntomu çok Seviyorum...
goldumut
28/12/2007, 16:44
evet arkadaşlar dediğim gibi çok seviyorum:)ilk baslarda aramız hıc iyi deildi ama serviste ufak tefek sıkıntılar gıderılınce ve uzun bır zamandır hıcbır problem cıkarmayınca daha da cok sevmeye basladım dıyebılırım..
arkadasım opel corsa aldı ve gecmıste savundugum alman arabaları ıcın ve g.puntoyu kucumsedıgım ıcın herkesden ozur dılıorum.corsa bızım arabalardan da kronık sorunlar barındırıyor.astrada buna dakıl tabıkı..
uzun lafın kısası g.puntomu cok sevıyorum ve satıp dızel almayı dusunuyordum ama lpg taktırıcam en kısa zamanda ve yıllarca bınıcem..:Ç
ilk gp alanlardan biriyim 2 seneye yaklaştı.aynı sınıftaki clio fiesta getz 207 gibi arabaların hepsini kullandım ve gururla söylüyorum ki iyiki gp almışım.bizim arabayla diğerleri arasında dağlar kadar fark var
ilk gp alanlardan biriyim 2 seneye yaklaştı.aynı sınıftaki clio fiesta getz 207 gibi arabaların hepsini kullandım ve gururla söylüyorum ki iyiki gp almışım.bizim arabayla diğerleri arasında dağlar kadar fark var
Aynen. Benim de 2 seneye yaklaştı. Rakiplerinin büyük bölümünü kullandım. Bişeyler eksik o arabalarda ama ne? Çözemedim bir türlü. :)
Gp yi sadece bilen anlar gerisi hikaye :)
yucelakar
28/12/2007, 18:33
ohhh ya sonunda böyle bir topic açıldı .kendi hataları yüzünden bile aracın bir yerine zarar verip daha sonra burda sorun diye yazanlar yüzünden hem arabamdan hem siteden soğumuştum.. ben de ilk aldığımda ufak tefek hatalar vardı ama hepsi düzeltildi ve şu an bi sorun yok.. topic i açan arkadaşıma teşekkür ederim demekki benle aynı fikirde olanlar hala mevcutmuş sitede
passenger84
28/12/2007, 22:28
gp sınıfında çok ii bence italyan fıatın birasda marka kalitesini yükseltme stratejısi diyebiliriz en başta saglamlık gelio euro ncap,tan5 yıldız bu sınıfta her araca nasip olmaz,geniş iç hacim ve sınıfının üstünde karoser büyüklügü ve ödüllü oto çizimcisi guciaro farkı ile hayran bakışlarıda üzerine çekmekte en ii yanlarından bir digeri is ödüllü dizel motorları. ben 90ps lik dinamik aldım 6. vites ile uzun yolları özler oldum 1 depoyla ankaraya gidip gelin mutlulugunuz yüzünüze yansıyacaktır:)
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım daha doğrusu katılacağım demeliyim teslimat bekleyenlerdenim. Ancak forumda gördüğüm olumsuz yorumlardan dolayı bazen daha araç gelmeden moralim bozulur olmuştu. Yucel arkadaşımızın dediği gibi bazı arkadaşlarda arabaya yapmadığı eziyet kalmıyor sonra araç sorun çıkarınca kronik sorunmuş gibi serzenişte bulunuyorlar. Arkadaşlar araba işinde gurur yapıyorlar bir zaman sonrada marka fanatikliğine dönüşüyor. İşte o noktada kronik sorun varsa bile yokmuş gibi kavgalar dönüyor. Sonuçta iki olayda yanlış aracı kullananlar objeltif olmalılar diye düşünüyorum. Objektif davranışlar sonrası ortaya gerçek kronik sorunlar çıkarki bunlar içinde toplu olarak hak aranarak çözüm bulunabilir. Saygılar.
hehehehe bende kendimi hasta zannediyodum,meğer ne hastalar varmış.problem,kusur vs vs vs,hepsini boşverin.başka hangi araç sahibi aracını parkederken özellikle görebileceği yere parkeder,sonrada gün içinde arada bi onu seyrederek mutlu olurki.sahibine bunu yaptırabilen başka bi araç var mı:),yoksa ben mi görmemişin arabası olmuş misali takılıyorum:):)
sevilmiycek gibi değil haklısınız, atilla bey; allah sizi ayırmasın ne diyim :)))
goldumut
29/12/2007, 19:45
ne mutluki benım gibi dusunen bır cok puntocular var...Atilla abide şairmiş caannıımm:)
stotinka
30/12/2007, 03:02
dehşet motoru açıldı yolda giderken yardıra yardıra gidiyor sevilmiyecek gibi degil gp yani
goldumut
30/12/2007, 11:02
ahmet abı senın yakıt tuketım nasıl?benım hesapladımda 240 ykr gıbı:(
stotinka
30/12/2007, 14:37
umut evet yardırırken yakıyor tabi ama hepte yavaş gidemiyosun şeytan dürtüyo yani
4000 d/d ve üstü çok iyi gidiyor gerçekten ama tahriklere kapılmamak lazım:) O devirlerde teybi kapatıyorum. Ses müthiş :)
kartalli2001
30/12/2007, 23:02
kim ne derse desin bence araba mükemmel. bu arada arabayı seyrederek mutlu olanın tek ben olmadığını öğrendiğime sevindim.:)
stotinka
31/12/2007, 03:45
araba garajda çıkarmadığım zamanlar garaja gidip hem önüne hem arkasında durup uzun uzun bakıyorum gp ye ilginç bir araç yapmışlar yav!..