Orijinalini görmek için tıklayınız : Boğaz kelebeği
Bugün boğaz kelebeğin temizlet tim trafik ışınlarından beklerken devir ibresi rolantide düşüp kalkmaya başladı ustayı aradım yüksek devirde kullan dedi 18 km yol geldim ve yine ayni
feyzullah
21/12/2016, 22:59
Bugün boğaz kelebeğin temizlet tim trafik ışınlarından beklerken devir ibresi rolantide düşüp kalkmaya başladı ustayı aradım yüksek devirde kullan dedi 18 km yol geldim ve yine ayni
Forumdaki konuları incelemeniz daha fazla fikir verecektir. Ama benim forumdan okuduğum kadarıyla Boğaz kelebeği temizliği yapıldığında bilgisayar üzerinden bir adaptasyon yapılması gerekiyor. Yüksek veya alçak devirle kullanmanız durumu değiştirmeyecektir.
bendede aynı sorun vardı stop bile ediyordu lpg li ise gaz filitreleri iki adet var değiştirdim lpg sisteminde az bir hava vardı alındı yeni ayar kayboldu
Yani gaz ayari mi gitmiş olabilir
feyzullah
22/12/2016, 18:50
Yani gaz ayari mi gitmiş olabilir
Boğaz kelebeği temizlendiğinde gaz ayarının yapılması gerekir diye biliyorum.
Sorun ondanda olabilir usta düzelir de dedi
punto1414
23/12/2016, 08:54
usta zaten yapamadığı zaman düzelir o düzelir deyip başından savıyor.
büyük ihtimal ile lpg sisteminde hava var filitreleride değiştirin hava zaten çıkıyor çok bişey yapmadılar ayar güncelleyin
feyzullah
25/12/2016, 10:38
Sorun ondanda olabilir usta düzelir de dedi
Yapılırsa düzelir eğer yapılmazsa kendi kendine nasıl düzelsin? Ustanızı değiştirmeniz yararınıza olabilir
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi