Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Grande 1.4 fire active 2008 yarı otomatik yorum???

yunuss
19/12/2016, 15:26
punto grande 1.4 fire active 2008 yarı otomatik sağ çamurluk değişmiş sol çamurluk boyalı 88000 km lpg li fiyatı 28.500 alınır mı? birde yarı otomatik şanzıman sorunu var deniliyor aynı zamanda tek atımlık kurşunum var maddi olarak ve tabi ki kafamda deli sorular? yardımcı olursanız sevinirim :)

feyzullah
19/12/2016, 15:32
punto grande 1.4 fire active 2008 yarı otomatik sağ çamurluk değişmiş sol çamurluk boyalı 88000 km lpg li fiyatı 28.500 alınır mı? birde yarı otomatik şanzıman sorunu var deniliyor aynı zamanda tek atımlık kurşunum var maddi olarak ve tabi ki kafamda deli sorular? yardımcı olursanız sevinirim :)

İyi bir expertiz yaptırmadan almayın o halde. Uğraşırsanız fiyatı biraz daha düşürebileceğinizi düşünüyorum. Vidalı parçalardaki işlemler çok önemli değil bana göre yeterki şasede oynama ve ağır kazası olmasın. Sürtünmeden yada hafif çarpmadan dolayı değişmiştir hele bir de yeni parça orijinalse hiç takılmaya gerek yok.

yunuss
19/12/2016, 15:36
İyi bir expertiz yaptırmadan almayın o halde. Uğraşırsanız fiyatı biraz daha düşürebileceğinizi düşünüyorum. Vidalı parçalardaki işlemler çok önemli değil bana göre yeterki şasede oynama ve ağır kazası olmasın. Sürtünmeden yada hafif çarpmadan dolayı değişmiştir hele bir de yeni parça orijinalse hiç takılmaya gerek yok.

expertiz yaptırıcam mutlaka... şanzuman hakkında ne dersiniz??

feyzullah
19/12/2016, 17:10
expertiz yaptırıcam mutlaka... şanzuman hakkında ne dersiniz??

Ben manuel kullanıyorum fevkalede memnunum. Biraz forum okur-yazarlığım var. Duologic denilen bir şanzıman kullanılıyor puntolarda. Bu şanzıman kullanıp memnun olduğunu yazan da var sıkıntı çektiğini söyleyen de var. Şanzımanla ilgili forum konularını incelemeniz fikir verecektir. Benim tercihim her zaman manuel şanzımandan yana olur. Bu otomatik vites işi tüm markalarda manuel şanzımana oranla daha fazla risk taşıyor. Ciddi bir expertizden sonra duologic punto da alınabilir tabiki neden olmasın.

yunuss
19/12/2016, 17:28
ilginizden dolayı teşekkür ederim feyzullah bey

punto1414
19/12/2016, 17:29
manuel vitese bak derim.

feyzullah
19/12/2016, 20:18
ilginizden dolayı teşekkür ederim feyzullah bey

Rica ederim. Bu zamanda almak da satmak da zor. İyi alışverişler dilerim.

SinanTR
19/12/2016, 23:19
riske etmeyin yarı otomatikler en sorunlu şanzımanlardandır manuel dizel alın 28,500 liranız varsa bikaç bin lira daha çıkın minimum 2008 üzeri dizel bulursunuz acele etmeyin şanzıman arıza çıkarır çıkarmaz bişey diyemem ama arızası üzüyor insanı karar sizin