Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam
Hmetin11
13/11/2016, 19:57
Su parcayı nerden bulabilirim?Fiyatı nedir?Tesekkurler
Merhabalar Hüseyin Bey, aracınız nedir bilemiyorum ama aşağıdaki bağlantıda grande punto için olanı var. bu sitede aracınızı seçerek aynı aramayı yapabilirsiniz.
https://www.aloparca.com/yedek-parca/OPAR/51798941/80025843
Ezeldenberi
13/11/2016, 20:10
Huseyin bey, aynı parçayı Birmot'tan 5 sene önce almıştım. Yetkili herhangi bir servise giderek yedek parça bölümünden alabilirsiniz. Fiyatını hatırlamıyorum ama çok da yüksek değildi. Aracınız Euro 5 start stop Multijet. Başka yerlerde boşuna aramaya değmez. Birde servise gittiğinizde aynı fotoyu gösterin işiniz kolaylaşır.
Zafer Hocam resimde yer alan son kasanın motor filtre kapağı mı?
Huseyin bey, aynı parçayı Birmot'tan 5 sene önce almıştım. Yetkili herhangi bir servise giderek yedek parça bölümünden alabilirsiniz. Fiyatını hatırlamıyorum ama çok da yüksek değildi. Aracınız Euro 5 start stop Multijet. Başka yerlerde boşuna aramaya değmez. Birde servise gittiğinizde aynı fotoyu gösterin işiniz kolaylaşır.
Ezeldenberi
13/11/2016, 21:58
Yok abi hava emiş ile ön motor boşluğunu kapatıyor. Altında yanmaz folyo kaplı . Yarın müsait olunca sökeyim parça no falan bulabilirsem yazarım.
Hmetin11
13/11/2016, 22:59
Arkadaslar yardımlarınız icincok tesekkur ederim.Arabayı unutmusuz biliyorsunuz zaten 2012 Punto Pop 1.3Mjet Dizel Euro 5 kusura bakmayın.
Tesekkur ederim simdiden umarım cok pahalı degildir.