PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Radara girdim yardım

Auto engineeR
24/12/2007, 18:25
arkadaşlar bugün antalyadan ankaraya gelirken radara girdim. araba babamın üstüne ama ben kullanıyordum aracı.
cezayı babamın mı ödemesi gerekiyor yoksa ben kendim ödeyebilir miyim?

serotizm
24/12/2007, 18:29
Sen ödeyebilirsin tabii ki. Cezayı sana verdiler değil mi? Yani seni durdurdular?
Eğer durdurmadan yazdılarsa, ceza ruhsattaki adrese gider. Eğer durdurup yazdılarsa, bir bankaya gidip ödeyebilirsin. Ziraat, İşbankası, YKB tahsil ediyor sanırım

Auto engineeR
24/12/2007, 18:31
teşekkür ederim. ewet durdurdular we makbuz bende. araç sahibinin kimlik bilgileri falan gerekmiyor değil mi?
kendim direk gidip ödeyebilirim yani?

bir de cezayı yatırdıktan sonra herhangi birşey yapmam gerekiyor mıu?

jagar
24/12/2007, 18:37
vergi dairesine yatırırsan %15 ti galiba indirim yapılıyo herhalde haberin olsun tabi belli bi süre içerisindeydi bu ;) yatırdıktan sonra bişey yapmana gerek yok ceza makbuzuyla direk gidip ödeyebilirsin başka bişeye gerek yok :) kendimden biliyorum :D :D

dmRy
24/12/2007, 18:47
İşbank'ın interaktif bankacılığını kullanıyorsan, oradan da ödeyebilirsin. Sanırım hala duruyor aynı hizmet. en son 1.5 sene önce online olarak ödemiştim park cezamı. Zate şu zamana kadar aldığım tüm cezalar park cezaları :D

Auto engineeR
24/12/2007, 19:10
teşekkür ederim arkadaşlar.
umut bahsettiğin indirim 15 gün içinde yatırırsan geçerli. nereye yatırdığın önemli değil sanırım. %25 indirim yapılıyormuş

fox41
24/12/2007, 19:24
Gecmiş olsun.Ehliyetten puan düştülermi öyle bi uygulama vardı hala devam edıyormu bilmiyom ama bu uygulamada cezayı ruhsata yazdırmak en iyisi.Bide radar 800mt den algılıyormuş arakadaşlar bılıyonuz mu?

krsd
24/12/2007, 20:26
teşekkür ederim. ewet durdurdular we makbuz bende. araç sahibinin kimlik bilgileri falan gerekmiyor değil mi?
kendim direk gidip ödeyebilirim yani?

bir de cezayı yatırdıktan sonra herhangi birşey yapmam gerekiyor mıu?
Alper geçmiş olsun!
Makbuzla birlikte anlaşmalı bankalar veya vergi dairelerinden yatırabilirsin.15 gün içinde yatırırsan %25 indirim oluyor,1 ayı geçerse faiz işlemeye başlıyor.Ruhsat sahibinin TC kimlik ve vergi numarasını istiyorlar.

ABNEW
24/12/2007, 20:48
Alper geçmiş olsun.Kürşadın da belirttiği gibi indirim 2 hafta içerisinde ödendiği takdirde her yerde geçerli.Ödendi makbuzunu da kaybetme...

Auto engineeR
24/12/2007, 20:59
teşekkürler
wergi no we tc kimlik nosu gerekli demek ruhsat sahibinin..işte bu kötü :)

krsd
24/12/2007, 21:11
teşekkürler
wergi no we tc kimlik nosu gerekli demek ruhsat sahibinin..işte bu kötü :)
Kimlik bilgileriyle netten rahatlıkla TC ve vergi numaralarına ulaşabilirsin Alper.Sanırım babandan habersiz konuyu halletmeye çalışıyorsun ama yanlışlıkla buralara takılırsa işin biraz daha zorlaşacak galiba :) :)

alpbal
24/12/2007, 21:24
geçmiş olsun;forumda radar noktalarını paylaşsak, bi database oluştursak.( yoksa varda benmi bilmiyorum )

erdiyilmaz
24/12/2007, 21:34
ben de bugun antaLyadan ankaraya geLdim,
radarı bırak bir tane trafiK poLisi biLe denk geLmedi : )

şans işte aLper. geçmiş oLsun.

tempesty
24/12/2007, 21:47
Geçmiş olsun Alper...Bencede mesela ''Ankara'daki radar noktaları'' gibi bir topic açılsa yararlımı olur yoksa işgüzarlıkmı ?? :) Gerçi sellektör ile haber veriliyor etik olmasa bile.

SteinGP
24/12/2007, 21:53
ben izmirdekilerin yerini söylemiştim ama baya bi kızmıştı diğer arkadaşlar yaptığım yanlışmış diye..soran olursa söyleyebilirim izmirdekileri yok ben bilmek istemiyorum diyen arkadaşlarada hayırlı işler :D

OzzY
25/12/2007, 01:03
Kimlik bilgileriyle netten rahatlıkla TC ve vergi numaralarına ulaşabilirsin Alper.Sanırım babandan habersiz konuyu halletmeye çalışıyorsun ama yanlışlıkla buralara takılırsa işin biraz daha zorlaşacak galiba :) :)
babam davlumbaz parçalama maceramı okumuş baya kızmıştı :D :D

biloGP
25/12/2007, 01:51
geçmiş olsun, arkadşlar yazmış zaten ruhsat sahibinin vergi no ve kimlik no su lazım..

Auto engineeR
25/12/2007, 14:07
çok saolun arkadaşlar :)
tckimlik we wergi no yu buldum. ewet habersiz halletmem gerekiyor yoksa hız yaptım falan zanneder babam güwen kalmaz oysa ki sollamada 111le girdim radara ! :)
peki wergi numarası falan kullandığım için babamın bunu bi yerlerde görme farketme ihtimali war mı?

utku952
25/12/2007, 21:19
geçmiş olsun hiç başıma gelmedi inş gelmez :) yoldaki beyaz gri europalara dikkat!!

nasrettinhoca
25/12/2007, 22:25
geçmiş olsun;forumda radar noktalarını paylaşsak, bi database oluştursak.( yoksa varda benmi bilmiyorum )

Geçmiş olsun Alper...Bencede mesela ''Ankara'daki radar noktaları'' gibi bir topic açılsa yararlımı olur yoksa işgüzarlıkmı ?? :) Gerçi sellektör ile haber veriliyor etik olmasa bile.

ben izmirdekilerin yerini söylemiştim ama baya bi kızmıştı diğer arkadaşlar yaptığım yanlışmış diye..soran olursa söyleyebilirim izmirdekileri yok ben bilmek istemiyorum diyen arkadaşlarada hayırlı işler :D

Bulunduğum ilde yani Gaziantep te radar ile emniyet kemeri denetimlerinin gün ve saatleri Emniyet Müdürlüğü tarafından aylık olarak yayınlanıyor...Diğer illerde böyle uygulamalar yok mu?

Link aşağıda..

Untitled Page (https://www.gaziantep.pol.tr/birimler.aspx?birimler=Trafik%20Denetleme#RADAR)

SteinGP
25/12/2007, 22:49
malesef ama hep aynı yerde durduklarından oranın yerlileri biliyorlar radarların yerini :)

krsd
26/12/2007, 16:41
Bulunduğum ilde yani Gaziantep te radar ile emniyet kemeri denetimlerinin gün ve saatleri Emniyet Müdürlüğü tarafından aylık olarak yayınlanıyor...Diğer illerde böyle uygulamalar yok mu?

Link aşağıda..

Untitled Page (https://www.gaziantep.pol.tr/birimler.aspx?birimler=Trafik%20Denetleme#RADAR)
Antalya'da benzer uygulama var.Hürriyet'in Akdeniz ekinde hergün yerlerini saatlerini ve hangi kontrol olduğunu belirtiyorlar.Fakat bunların dışında yeri ve saati belirtilmeyen iki noktada daha kontrol var diye dipnot düşüyorlar! :) İlk günlerde takip ediyordum ama sonraları bakmaya üşenir oldum.

Reddline
28/12/2007, 21:23
ne yaptın müdür? :)

Auto engineeR
28/12/2007, 21:33
yatırcam abi yılbaşından sonra..

drhilter
03/01/2008, 00:44
geçmiş olsun. ben de ankara'dan istanbula dönerken otobanda yakalandım radara. durdurmadılar diye sevinmiştim ama eve geldi 222ytl'lik ceza. ilk 10 gün içinde ödeyince indirim yapıyorlar, 163 ödeyip kurtuldum.

Radiance
05/01/2008, 17:13
Bugün bende radara girdim. Mustafa Kemal Sahil Bulvarına dikkat. 83 km hızla yakalanmışım. gitti 115 ytl.:bye10000: