Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj Fiat Amblemi
ARKADAŞLAR BAGAJDA KIRMIZI LOGOLU FİAT AMBLEMİM DÜŞTÜ NASIL NERDEN TEMİN EDERİM, ÇAPI NE KADAR OLUYO ?
Merhabalar Ümit Bey, sanırım aradığınız ürün bu bağlantıda: ModaCar FIAT Yeni Model Bagaj Arması 061161 Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/modacar-fiat-yeni-model-bagaj-armasi-061161-pm-otm061161)
çok teşekkür ederim ilginize Murat bey ,
ayildizhan
12/01/2017, 10:01
Merhaba, bildiginiz gibi arka bagaj amblem uzerinden aciliyor. Bu urun ayni isi gorecek mi? Yani amblem kismi sabit mi? Oylr ise problem olur...
volkan1065
12/01/2017, 10:10
Bu sabit olanı grandeler için. Sizinki bagaj açan ise ona göre olmalı ama fiyatı pahalıdır.
şu italya olanda fena durmuyor aslında.
şu italya olanda fena durmuyor aslında.
biraz baktımda bulamadım farklı bişey
Biraz arastrmak lazm aslinda
LG-D802 cihazımdan gönderildi
orjinaleri çok pahalı ama şimdi piyasada linea - doblo gibi araçların ki var olanlarda yapışkanlıymış . bizdekiler vidalı ben değiştirdim . iyi bir araştırmak lazım
baytofur
09/01/2018, 17:42
Merhaba piyasadaki yan sanayi ürünler 15-20 tl orjinalini tutmuyor.Servis 115 tl fiyat verdi aracım servis bakımlı olduğu için indirim yapacaklarmış sanırım %50 benden %50 onlardan boş vaktimde aracı götürüp taktıracağım.