Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çerkezköy-izmir yola çıkıyorum

ataman
03/11/2016, 10:35
arkadaşlar merhaba. yarın gece 12-1 civarı tekirdağ-çerkezköy den (çanakkale üzerinden) izmir'e doğru yola çıkacağım. yakın zamanda o yolu kullanan varmı? yol durumu nasıl? radar durumu? :)

şimdiden teşekkürler herkese

Ezeldenberi
03/11/2016, 12:26
Hayırlı yolculuklar, gidiş geliş tüketim değerlerini bekliyoruz.
Mert bey, saate 120 km yi geçmezseniz radar sizi görmüyormuş :)

ataman
03/11/2016, 13:34
Hayırlı yolculuklar, gidiş geliş tüketim değerlerini bekliyoruz.
Mert bey, saate 120 km yi geçmezseniz radar sizi görmüyormuş :)

teşekkür ederim Zafer bey :) zaten sabitleyici eşliğinde 110 civarında gitmeyi düşünüyorum da bazen bazı yollarda olmadık yerlere radar koyuyorlar hız da 90 oluyor eve vesikalık fotoğraf geliyor sonra o yüzden sordum :)

tüketimi bende çok merak ediyorum dönüşte mutlaka paylaşırım :)

Ezeldenberi
03/11/2016, 13:38
'' eve vesikalık fotoğraf geliyor sonra o yüzden sordum :) ''
aynı vesikalık ile.... 70 km hız sınırı olan yerde
Bi 80 km bi de aynı yolda 78 le beni öptüler 150x2=300 defa :)

ataman
03/11/2016, 13:40
'' eve vesikalık fotoğraf geliyor sonra o yüzden sordum :) ''
aynı vesikalık ile.... 70 km hız sınırı olan yerde
Bi 80 km bi de aynı yolda 78 le beni öptüler 150x2=300 defa :)

işte tam olarak öyle olmasından korkuyorum aslında :) artık olabildiğince temkinli gidicez napalım

ataman
05/11/2016, 09:29
An itibariyle izmir'e sağ salim vardım. Yol bilgisayarı verilerine göre 4.0lt/100km ortalama tüketim (92km ortalama hız) verisi elde ettim ☺ araçta 2 kişi, bagaj dolu arka koltuktada bavul vardı yani yüklü sayılabilirdi

ethemyigit
05/11/2016, 13:40
çerkezköy tugay kavsagı :) fotograf cekmeyi sever
ayrıca çorlu giriş cıkışlarda da bolca mevcut yeni eds ler koydular tekirdağ yolunda 1 adet bildiğim var malkara vs canakkale taraflarındda pek görmedim
balıkesir tarafındada pek sabit yoktu sanki izmir iniş ve yokuşlarda da yok ama ekipler arada pusu yapıyor o taraflarda
ve arkadaslar bozuyuk cevreyolu ::) yol super hız lımıtı dusuk sanki yolda film cekıyorlar bu yaz yanımdan gecen ıkı aracında eds flashları sayesınde
içlerinde ki yolculara kadar gördüm :) ordu vs cevre yolunu soyemıyorum bıle orası turkıyede sohretı yakaladı orası ayrı bı konu :)