Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntoevo multiair 'e veda Bravo multijet sportsyle duallogice merhaba
Arkadaşlar 3 yıldır kullandığım puntomdan ayrılmaya hazırlanıyordum yakıt olarak lpg de iyidi tabiiki memnundum beklenti bakis acisi acisindan hem satista hem alista avantaj yakaladim bu karari aldim. 42-45 bandinda full dizel otomatik c segmenti hemde skydome lu siyah jantli beyaz beni buyuledi 2012 model 125.000 km. De cevrem yine o paraya fiat mi diyor ama bu butceye bu modede bu donanimda baska bir arac yok maalesef ornegin tdi dsg cam tavansiz bir leon bile 60 bin bandinda. Kararım sizce nasil? Bravoda duallogic sorunu pek duymadim. Tabbii ki iyice baktiricam.
LG-H815 cihazımdan gönderildi
Kadir00906
18/10/2016, 13:54
Hayırlısı olsun Çağatay, sana katılıyorum verebileceğin paraya göre bravo dolusunda başka bir araç yok, bazen çevreye kulak asmamak en iyisi.Eğer bulduysan temiz bir tane götür göster içine sindiyse hemen al, fazla uzatırsan iştah falan kalmıyor insan da :)
feyzullah
18/10/2016, 15:21
Bravonun şu ikinci el piyasasının yavaşlığı olmasa f/p bakımından segmentindeki en iyi araba bence. Ama ikinci elin yavaşlığı caydırıyor beni.
Vallahi bu sigorta islerinden vazgectim police iptalinde elde ettigim avantajlarini kaybediyorum %40 fazla cikacak yeni aractaki bedeller zaten 2. Alicida da bankadan donduk ya millette heves var para yok ya da puntom benden ayrilmak istemiyor
LG-H815 cihazımdan gönderildi