PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüksek kilometreli Fiat Bravo

lahmacunvebaklava
04/10/2016, 13:14
merhabalar hepinizeiyi forumlar arkadaşlar ben fiat bravo 1.6mj 120 bg bir araba almak istiyorum ama piyasadaki araçların çoğunun kilometresi çok yüksek. mesela 2.el araç satılan sitede ilan gördüm araba 220 bin km de dizel sizce bu araç alınırmı? alınırsa nelere dikkat etmek gerekir bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ezeldenberi
04/10/2016, 13:24
Erdem bey, arkadaşlar size tek şartla yardımcı olacaktır;

Önce lahmacun ardından baklava ısmarlamanız şartıyla:)

Alacağınız aracın servis bakımlı ve kazasız olmasına dikkat edin gerisi önemli değil...

lahmacunvebaklava
04/10/2016, 13:29
teşekkürler zafer bey :) eğer yolunuz ankaraya düşerse lahmacun ve baklava tabikide ısmarlarım :)

SinanTR
05/10/2016, 11:51
hocam siz yinede kilometre olarak alt limitlerde olanlara bakın zaten satışı ağır olan bi araç belki sorunsuz binersiniz lafım yok ama satmak için uğraşır dert sahibi olursunuz

gspunto
05/10/2016, 21:08
yüksek km li araclardan uzak durun
sorunu sıkıntısı bitmez
onun yerine temiz puntoya bin başın ağrımasın

F500
06/10/2016, 00:18
merhabalar hepinizeiyi forumlar arkadaşlar ben fiat bravo 1.6mj 120 bg bir araba almak istiyorum ama piyasadaki araçların çoğunun kilometresi çok yüksek. mesela 2.el araç satılan sitede ilan gördüm araba 220 bin km de dizel sizce bu araç alınırmı? alınırsa nelere dikkat etmek gerekir bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

bir bravocu olarak dizellerin en büyük problemininin egr kapağı çatlamasını olduğunu söyleyebilir baya maaliyetlide

ORS15
18/10/2016, 16:24
bir bravocu olarak dizellerin en büyük problemininin egr kapağı çatlamasını olduğunu söyleyebilir baya maaliyetlide

neden çatlıyor , kullanım kaynaklımı yada kronik mi. Otomatik şanzımanları nasıl bravoların , punto ile aynı mı otomatik şanzımanları.50.000 km civarında bir dizel otomatik brovada nelere dikkat edilmeli.