Orijinalini görmek için tıklayınız : Yavaştan başladık :)
atakantumayakar26
02/10/2016, 00:08
Merhabalar, yorumlarınızı bekliyorum.
34041
34042
34043
Aracınızın rengi hoş.Çok oynama yapmayın gayet yakışıklı.16 inç güzel bir jant alabilirsiniz.
Ezeldenberi
02/10/2016, 10:07
Aracınızın bu görünümüne ;
Karartılmış far süper yakışır.
Orhan beyin tavsiyesini de kesinlikle eklemelisiniz.
Çift çıkış egzozda ucu.
Evo spoiler.
İstediğiniz bir renk yan abarth şerit. Çelik jant sonrası fren kaliper boyama. Gibi sonu gelmeyen mod.
Ayrıca rengine çok yakışacağını düşündüğüm Krom cam çıtası, bagaj, kapı eşiği,krom kapı kolları çok yakışır.
Ankara'daymışsınız bende aracıma yaptırmayı düşünüyorum..Etlikte osmanlı iş merkezinin ilersisinden..ücretsiz montajda var..
Fiat Punto Krom Cam Çıtası 6 Parça 2006 Üzeri - Başkent Oto Aksesuar (https://www.baskentotoaksesuar.com/3589-fiat-punto-krom-cam-citasi-6-parca-2006-uzeri-satinal.html)
cam altı çıtası..
bu linkte de puntolara özel genel kategori..
Punto - Başkent Oto Aksesuar (https://www.baskentotoaksesuar.com/186-punto-kategori.html)
atakantumayakar26
02/10/2016, 11:41
İlginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim,
Yavaş yavaş yapacağım ilk işim stop lambalarını karartmak olucak şuanda kırmızı transparan mavcut ama güzel durmadığına inanmaya başladım. Karartma daha güzel olucak.
Kapı kollarını ve cam çıtasını halledeceğim :)
Jant olarak da daha yeni puntocuyum, araştırmak istiyorum ama bir öneriniz var mıdır?
Ezeldenberi
02/10/2016, 13:28
İlginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim,
Yavaş yavaş yapacağım ilk işim stop lambalarını karartmak olucak şuanda kırmızı transparan mavcut ama güzel durmadığına inanmaya başladım. Karartma daha güzel olucak.
Kapı kollarını ve cam çıtasını halledeceğim :)
Jant olarak da daha yeni puntocuyum, araştırmak istiyorum ama bir öneriniz var mıdır?
Görsel mod bölümüne bknz. Formda o kadar çok jant öneri var ki siz bile şaşırırsınız:)
atakantumayakar26
02/10/2016, 15:14
Görsel mod bölümüne bknz. Formda o kadar çok jant öneri var ki siz bile şaşırırsınız:)
Forumda yeniyim daha neyin nerede olduğunu bilemiyorum, kusura bakmayın 🙄
Arka stopları karartmak yerine,siyah zeminli led evo stopu daha güzel durur fikrimce,jant olarak puntonun orjinal 16 ve 17 inçleri en çok yakışan jantlar ama tuzlu biraz.
Sent my iPhone using
atakantumayakar26
02/10/2016, 22:24
Arka stopları karartmak yerine,siyah zeminli led evo stopu daha güzel durur fikrimce,jant olarak puntonun orjinal 16 ve 17 inçleri en çok yakışan jantlar ama tuzlu biraz.
Sent my iPhone using
Tuzsuz yemek yenir mi? Hurdacılardan felan denk getiririz :)
Tuzsuz yemek yenir mi? Hurdacılardan felan denk getiririz :)
Forumda,jantlarından sıkılıp değiştiren arkadaşlar oluyor,takip etmek lazım ve hurdacılardan daha insaflılar fiyat konusunda[emoji1]
Sent my iPhone using