Orijinalini görmek için tıklayınız : Pandizot Sorunum ve Göğüs Kaplama Hakkında Bir Soru
İyi bayramlar forum;
Pandizotun şu malum genelde kaybolan ayakları bende yok önceden çok takılmazdım ama artık birşey koyarken pandizot sürekli elimde kalıyor. Bir parça sitesinde 17.5TL den buldum sağ ve sol ayrı olarak. Bu ayakları almak yeterlimi boşluklara otururmu direk ?
Diğer sorumda göğüsteki çıta çizik içerisinde çok gözüme batıyor geçen gün bir yere sordum sök tak kapla en az 300 dedi ağzımı zor tuttum çıktım.. Tavsiye edebileceğiniz biryer var mı bu işi yapabilecek
33970
volkan1065
12/09/2016, 00:22
İyi bayramlar forum;
Pandizotun şu malum genelde kaybolan ayakları bende yok önceden çok takılmazdım ama artık birşey koyarken pandizot sürekli elimde kalıyor. Bir parça sitesinde 17.5TL den buldum sağ ve sol ayrı olarak. Bu ayakları almak yeterlimi boşluklara otururmu direk ?
Diğer sorumda göğüsteki çıta çizik içerisinde çok gözüme batıyor geçen gün bir yere sordum sök tak kapla en az 300 dedi ağzımı zor tuttum çıktım.. Tavsiye edebileceğiniz biryer var mı bu işi yapabilecek
33970
ayakalrı takmanız yeterlidir. Kaplama işine gelince reklamcıları araç işini yapanları dolaşın. Aracınızın rengi nedir. Karbon yada gri kaplamalar guzel duruyor.
Aracım titanium gri, koltuklarımda ortası gri olanlardan, gri paket diye yazıyor şaseden bakınca. Göğüse de koltuk rengi diyorum ama karbonda güzel oluyor. uygun yer bulsam farketmez aslında yeterki temiz olsun. Daha sonra kapı kolları soldu onlarıda boyamak istiyorum yine gri renkteler
volkan1065
12/09/2016, 19:16
Kapı kollarını boyarken üste atılacak vernige sertleştirici koydurun direk sprey alıp sikarsaniz iyi sonuç alamazsınız.
İçerideki kapı kollarını boyamak istiyorum ama direk mat gri atmayı düşünüyordum verniğe gerek olur mu ? göğüsteki ince çıtayıda boyarım aynı zamanda
volkan1065
13/09/2016, 18:38
Mutlaka vernik atın yoksa yine çıkar ve daha kötü görüntü olur. Yakında bende direksiyonu yeniden kaplattirinca direksiyondaki tuşların olduğu kısımları yeniden boyayacağım. Vernik olmadan olacak is değil. Gerekli parlaklığı da o verecek zaten.
Mutlaka vernik atın yoksa yine çıkar ve daha kötü görüntü olur. Yakında bende direksiyonu yeniden kaplattirinca direksiyondaki tuşların olduğu kısımları yeniden boyayacağım. Vernik olmadan olacak is değil. Gerekli parlaklığı da o verecek zaten.
direksiyon kumandalarının çerçevesini bende boyamak istiyorum ama airbag i sökmek istemiyorum gözü karartırım heralde bayramdan sonra
volkan1065
15/09/2016, 00:54
direksiyon kumandalarının çerçevesini bende boyamak istiyorum ama airbag i sökmek istemiyorum gözü karartırım heralde bayramdan sonra
aırbag sökmeden cıkıyor . Basit zor değil.