Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat palio alicam yardim ederseniz sevinirim
Balikesir edremitte ogrenciyim butcem 11bin ile 15 arasi 2001 ile 2006 model 1.2 ve 1.3 lere bakiyorum temiz bisey ariyorum en azindan 5 yillik sikinti cikartmiycak birsey arabanin teknik kismindan fazla anlamiyorum ve paliolarin cok cesidi var tecrubeli fikirlerinize ihtiyacim var simdiden tesekkurler
Merhabalar Semih hocam, belirttiğin rakamlara temiz palio bulmakta biraz zorlanabilirsin. Sahibinden.com'da araçlara bakıp bir bilenle birlikte aklına yatanları incelemeye git derim. 5 yıl sıkıntı çıkarmaması biraz yüksek beklenti haberin olsun. Araba arayışınla ilgili gelişmeleri buradan paylaşabilirsen memnuniyet duyarım.
ethemyigit
08/08/2016, 18:42
1.4 fire düz lpg sistemli olanından al ogrencıyken bende vardı at arabası gıbı yıllaca bınmıstım tık bıle dememişti :)
ibrahimaydin
08/08/2016, 20:13
Üç kapılı, arkası camlı koltuklu, dizel, hem de yeni kasa güzel bir palio bulabilirsin. Her yıl muayene gerekecek. çoğu kamyonet.
feyzullah
08/08/2016, 20:23
Üç kapılı, arkası camlı koltuklu, dizel, hem de yeni kasa güzel bir palio bulabilirsin. Her yıl muayene gerekecek. çoğu kamyonet.
İbrahim Bey'e katılıyorum. Bu tür bir palio için bütçeniz yeterli olur yüksek ihtimalle. Öğrenci adamın işini ziyadesiyle görür hem de yakıt açısından cebinizi yakmaz.
Basta oyle dusundum ama 3 kapililar kamyonet diye gectigi icin sikinti yaratiyormus sanirim birde km sine guvenemiyorum km araligi tavsiyeniz varmidir
paliolar yaş itibari ile artık yaşlanmaya başladı temiz düzgün bişey için satılık araç sitelerinde kovalamanız lazım bu konuda nasıl bi yardım beklliyorsunuz anlayamadım ilana ve resme bakarak araba almak anlamsız bi usta ile anlaşın bulduğunuz arabayı ona getirip usta tavsiyesi ile araç almaktan başka bi çareniz yok gibi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2008-active-sole-325671815/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-satilik-palio-321574524/detay
dizelin km çok yüksek benzinli olan kamyonet geçiyor bence ikiside çok iyi arabalar değil
Multijet 1.3 ler km si kacta idealdir ve otekilerin