Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağ kapı gergi kolu acil lazım

tunceldgknbilgin
03/08/2016, 11:45
merhaba arkadaşlar

ne yazık ki herkesin şikayet ettiği bir sorunla karşı karşıyayım aracımın sağ kapı gergi kolundaki o inanılmaz gıcırtı sesini ne yaparsam yapıyım gideremedim çözümü değiştirmekten yana kullanacağım sanırım

tavsiye edeceğiniz bir tedarikçi var mı ya da aranızdaki arkadaşlardan bulabileceğim

ARANAN PARÇA : SAĞ KAPI GERGİ KOLU
MODEL : 2007 PUNTO

halilimo
03/08/2016, 12:12
Bant sardiniz mi kola

tunceldgknbilgin
03/08/2016, 12:13
yok hayır sadece biraz traşladım ama etki etmedi iç tarafından geliyor ses yaydan sanırım. :/

Ezeldenberi
03/08/2016, 12:34
Üstadlar bu konunun kesin çözümü için Würth hhs 2000 i yeni paylaşımda bulundum.
Bu konuda ki derdimi youtube kapı anırma sesi olarak bile attığımı söyleyeyim. Paylaşımlarımi takip edebilirsiniz. Konunun detayı

https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/61393-sivi-greslerin-kullanim-amaci.html

halilimo
03/08/2016, 12:38
Siyah kablo banti sarin gergiye oyle kalsin sesi kesecektir.

Ezeldenberi
03/08/2016, 14:03
Siyah kablo banti sarin gergiye oyle kalsin sesi kesecektir.

Halil bey, bantıda uyguladım ancak sadece geçici olarak sesi kesiyor. Bu kunuda würth hhs yi çok araştırdım, würth'e mail de attım ve gelen cevabı paylaştım. Yağ çok ince olmasına rağmen uygulanan yüzeye çok iyi yapışıyor ve yırtılma yapmadan yüzeyde eşit olarak tutunuyor. Adana'nın şuan 45-60 derece sıcağında güneş altında( aracın yolculuk esnasında 43 derece) de halen kapı gergilerinde ses yok. Herkese kesinlikle tavsiyemdir.

tunceldgknbilgin
03/08/2016, 14:51
Halil bey, bantıda uyguladım ancak sadece geçici olarak sesi kesiyor. Bu kunuda würth hhs yi çok araştırdım, würth'e mail de attım ve gelen cevabı paylaştım. Yağ çok ince olmasına rağmen uygulanan yüzeye çok iyi yapışıyor ve yırtılma yapmadan yüzeyde eşit olarak tutunuyor. Adana'nın şuan 45-60 derece sıcağında güneş altında( aracın yolculuk esnasında 43 derece) de halen kapı gergilerinde ses yok. Herkese kesinlikle tavsiyemdir.
Değiştirmeden önce o ürünü alıp denemek istiyorum artık gerçekten ses e tahammül kalmadı kapı açıldığında utanıyorum :)

SM-N900 cihazımdan gönderildi

Ezeldenberi
03/08/2016, 14:58
Benim aracın kapı sesi youtube da, ve o zaman daha haziran başı idi, şimdi olabilecek sesi düşünemiyorum bile.....

https://m.youtube.com/watch?v=e_P7XSlrr1g

tunceldgknbilgin
03/08/2016, 15:58
Benim aracın kapı sesi youtube da, ve o zaman daha haziran başı idi, şimdi olabilecek sesi düşünemiyorum bile.....

https://m.youtube.com/watch?v=e_P7XSlrr1g

o nedir öyle ya :) benimkisi allahtan böyle değil buna normal diyen adamın aklından şüphe ederim.

Ezeldenberi
03/08/2016, 16:19
Bir marka ancak bukadar kendini rezil eder. Neyseki artık o sesten şuan Würth hhs sayesinde eser kalmadığı gibi, orda burda rezil olmaktan kurtuldum.

arenas
03/08/2016, 18:38
2013 te arkaları garantiden,2014 te de ön gergileri cepten değiştirdim,bir daha ses falan gelmedi.

Sent my iPad using

halilimo
03/08/2016, 21:11

Zafer hocam ürün etkili haklisiniz. Elimde olan malzemeyi kullandim 2 kere bant sarmistim son 1 yildir hic ses gelmedi.