PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2011 1.3 mjet dynamic safety plus kit asist kit sahibinden

ecuadorm
02/08/2016, 13:08
Arkadaşlar merhaba,

Aracimi satiyorum. Ilgilenen arkadaşlar resimlerde bulunan telefondan direkt bana ve ya buradan mesaj ile rahatlikla ulasabilir. Tum detaylar ilanda yazmaktadir.

Alıcı arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Fiyat: 37.250

Orjinal km dedir. 80.000 ağır bakımı ve vizesi yapılmıştır. 2018 Mart ayına kadar vizesi vardır. Çocuk nedeni ile daha büyük bir araç ihtiyacı yüzünden satışa çıkarıyorum. Hiçbir eksiği yoktur. Hasar sorgusunu ekledim, boşuna mesaj atıp paranızı harcamayın. Arkadan çarpma sonucu tampon değişmiş ve bagaj kapağı belli belirsiz esnediği için düzeltmeden sonra boyanmıştır. Hasar resimleri mevcuttur. Büyütülecek bir hasar değildir. Yetkili serviste işlem yapıldığı için rakam biraz yüksek çıkmıştır. Dileyene whatsapp üzerinden hasar resimlerini gönderebilirim. Sigara kullanmıyorum, aracımın içi tertemiz, pırıl pırıldır. Normal dynamic modellerden ekstra özellikleri vardır. Başlıca özelliklerini aşağıda yazıyorum.
Daha detaylı bilgi için lütfen telefon ile ulaşınız.
Güvenlik paket ASR-ESP-MSA Hil lHolder (yokuşta kaydırmaz), otomatik koltuk kafalıkları, 7 Hava Yastığı (ÖN-YAN-DİZ-PERDE) BU DONANIM MANUEL ARAÇLARDA ÇOK NADİR BULUNUR. GÜVENLİĞİNE ÖNEM VEREN BU FIRSATI KAÇIRMASIN. BELKİ 1 KEZ İŞİNİZE YARAYACAK BU SİSTEM HAYATINIZI KURTARABİLİR.
Cruise Control (hız sabitleme)
Otomatik kararan ayna
Çift bölge dijital tam otomatik klima
8+1 Hoparlörlü ses sistemi Pioneer teyp, sony component, Sony 4+1 1000W anfi, Sony 300W RMS Slim Subwoofer, Pioneer teyp direksiyon modülü (direksiyon tuşlarının çalışması için) FİYATA DAHİL DEĞİLDİR. (+1500TL)
Lassa Snoways Era kış lastiği, Grande Punto Dynamic model orjinal alaşım jant. Dişleri çok iyi durumdadır. 3 sezon 10.000 KM civarı kullanıldı. KIŞLIK LASTİKLER ARAÇ İLE BİRLİKTE VERİLECEK OLUP LASTİK-JANT TAKIMI İSTEYEN OLURSA FİYAT +500TL DİR.
Viraj aydınlatma
Kumandadan açılıp kapanabilen sıkışma önleme sistemli 4 cam
Abarth tip spoiler
4 Cam filmlidir
Yedek anahtar ve kitapçıkları mevcut.
Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar
İç ambiyans aydınlatmalı ışık paket
Lastikleri resimde de görüldüğü üzere dişleri çok iyi durumdadır. Continental markadır. Akü Bosch markadır ve 2016 Kasım ayına kadar garantilidir. Diğer tüm özellikleri aşağıda işaretledim.

TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM LÜTFEN TEKLİF ETMEYİNİZ.

Alana şimdiden hayırlı olsun.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-guvenlik-paketli-ekstrali-temiz-dizel-1.3-multijet-322693938/detay?

ecuadorm
04/08/2016, 15:42
Guncel arkadaşlar. Fiyati düştüm. Aradigim araci buldugum icin.

SinanTR
04/08/2016, 21:08
canlı gözle gördüm aracı binici arabası ve gerçekten güzel

ecuadorm
04/08/2016, 21:13
canlı gözle gördüm aracı binici arabası ve gerçekten güzel
Teşekkür ederim Sinan, daha iyileri senin olsun inşallah :)

ecuadorm
08/08/2016, 16:28
Satis devam ediyor...

krm1983
08/08/2016, 17:06
İyi satışlar olsun.

Sent my iPhone using

ecuadorm
09/08/2016, 12:37
Araç satilmistir. Ilgilenen arkadaslara teşekkür ederim.

SinanTR
09/08/2016, 17:18
hayırlı olsun abi

ecuadorm
09/08/2016, 17:24
hayırlı olsun abi
Teşekkür ederim Sinan :)