Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden çoğu puntonun jantları değişik orjinal değil?
Arkadaslar merhaba, yollarda vs gordugum puntolarin nerdeyse tamaminin jantlari degismis orjinal degiller. Bizim araclardan baska birde sahin doganlarda bu kadar farkli jant gordum desem yalan olmaz :) neden orjinal jantlari kullanilmiyor. Sizde degistirenler varsa neden degistirdiler? Bana orjinalleri daha iyi geliyor ya. Bu arafa bende 2.el aldim benimkide degisik :)
Merhabalar,
pek çok sebep sayılabilir bunun için, birkaçının şöyle olduğunu düşünüyorum ; Bence biz çabuk sıkılan bir milletiz o yüzden. Bir de lastikçilerin lastiğinizi değiştirirken "Abi elimde şu jantlar kaldı normalde 700 ama sana 350" olur diyerek sattığı 15" 16" jantlarda etkili oluyor. Bizlerde almışken yenileyelim "hem bak fena durmadı" diyerek kendimizi teselli de ediyoruz. Ben orjinal jantları kullanıyorum ama aracım t-jet olduğu için :) eğer başka bir model olsaydı bende değiştirmeyi düşünürdüm. Şu da var ki bizim aracımıza orjinal jantlardan daha çok yakışan jant modelleri mevcut. hal böyleyken değiştirme de çok oluyor diye düşünüyorum.
Saygılarımla..
punto1414
27/07/2016, 12:49
orj jantlar güzel olmadığı için:)ilk fırsatta bende değiştireceğim hatta.
çünkü ona herşey yakışıyoo :)
çünkü ona herşey yakışıyoo :)
Evet gercekten haklisin ama bu konuda. :)
Benim de en çok yakıştırdığım orj jantlar ama pahalı maalesef.15" dinamik jantlar,16" fun jantları,16"lounge jantları,17"tjet jantları,17"take-off jantlar,17"nfs jantlar çok yakışıyor ama maddi külfeti ağır maalesef.
Sent my iPhone using
ethemyigit
27/07/2016, 23:05
jant işinde orijinal taraftarıyım ama balansla benı bı kac kez ugrastıran oldu uzerıne lastık sök tak ta bijonları bozanlar oldu hepsıne ayrı ayrı para verecegıme
lastık degısımınde bi jant ıcın ıyı bı fıyata anlastım bijon balans vs hepsı aradan cıkmıs oldu eskılerıde satınca toplamda 300-400 cepten fazla cıkarak vossen cv3 e geçiş yapmıştım duruyor öyle :)
bence en büyük etken kapak jantlı puntonun bol oluşu sonrasındaki etken ise 15 olan orjinal fiat jantları aşırı sıradan olduğundan olabilir bide replikaların ucuz ve bol oluşu ikinci el çok temiz jantların piyasada fazlaca gezmesi büyük etken bende replika diye oz racing ultraleggera ikinci el aldım çokta seviyorum jantlarımı orjinale görede hafif olması yakıtta pek bi artış göstermedi pişman değilim
Benim bu konuda görüşüm olacaksa orjinal jant olmasıdır.Olmuyorsa Cms gibi yerli güvenilir bir markadan olabilir.Fakat teneke jantla gezin replica jantla gezmeyin.Aracın yere basan tek yeri lastik ve jantlar içine can koyuyoruz.Aşağıda replica jantların başına gelenler hakkında bir kaç resim koyuyorum.Gerisini siz düşünün.
33677
33676
33678
feyzullah
28/07/2016, 10:09
Teneke jantları beğenerek kullanıyorum. Bence bizim tenekeler pek çok markanınkilere göre araçlarımızda çok daha şık duruyor. Jant işi biraz zevk meselesi. Ben araç alacak olduğumda jantıyla sağıyla soluyla oynanmış arabaya biraz ihtiyatlı yaklaşırım.