Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Isparta pürlü fiat yetkili servis

ORS15
26/07/2016, 20:36
Arkadaşlar,ıspartada pürlü fiat servisini tanıyan veya burada bakım yaptıran var mı.nasıl bir servis.parca stokları var mı? İşcilikleri nasıldır? Gibi....

occupyist
27/07/2016, 08:53
Isparta-Pürlü Otomotiv Fiat Yetkili Servisi yedek parça yönünden sıkıntı yaşayacağınız bir yetkili servis değil. Ancak örneğin madeni yağ konusunda orijinal OPAR OLİO kullanıyorlar. Tutela ürünleri stoklarında yok. Bu arada bakım fiyatları ile ilgili ara ara kampanya yapıyorlar. İnternet sitelerinde de bunu görebiliyorsunuz.

SM-A500F cihazımdan gönderildi

ORS15
27/07/2016, 11:54
Yasin bey, yorumunu için teşekkür ederim. işçilikleri nasıldır.

occupyist
27/07/2016, 14:10
Yasin bey, yorumunu için teşekkür ederim. işçilikleri nasıldır.
Rica ederim. Yani işçilik konusunda şöyle belirtebilirim, Pürlü Otomotiv hem Ford hem Fiat yetkili servisi olarak hizmet veriyor. 2006 model Ford Focus'u olan bir arkadaşımız aracın tüm periyodik bakımlarını orada yaptırıyor. Bir memnuniyetsizliği olmadı. Fiat bölümü için de işçilik konusunda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

ORS15
27/07/2016, 15:32
Yasin bey teşekkürler yorumunuz için. Bakım yaptıracağımda fikir edinmeye çalışıyorum. Forumda Isparta'dan arkadaşlar var mı acaba, varsa onlardan da yorum alabilir miyim teşekkürler.

denay
19/10/2016, 22:39
ıspartada yaşıyorum aracımın tüm bakımlarını orada yaptırıyorum ve memnunum.

ORS15
20/10/2016, 08:32
ıspartada yaşıyorum aracımın tüm bakımlarını orada yaptırıyorum ve memnunum.

Deniz bey , teşekkürler yorumunuz için, Pürlü'de bakım yaptırdım ancak işçilik konusunda,memnun kalmadığım yerler oldu.