Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürüş Karakterim Değişti !!!

grande26
19/12/2007, 10:20
Son 10 yıldır çoluk çocuğa karışmanın da etkisiyle sağ şeridin bekçisi haline gelen ben deniz GP sahip olduğum şu birkaç gün içersinde elimde olmayarak güzergahım olan çevre yolunda herkese stop lambalarımı gösterir oldum.Bunda diğer sürücülerin de tahriki var mı bilmem ama kendimi kontrol etmekte epey zorlanıyorum.Damarlarımda dolaşan bu taze kan diğer arkadaşların da bahsettiği gibi GP sevgisini gittikçe AŞKa dönüştürüyor sanırım.Teşekkürler..

BERKAY
19/12/2007, 13:03
guzel bısı ama kontrolu elden bırakmamak gerekıyo

Alp
19/12/2007, 14:02
Doğru yoldasın tam gaz devam :)

faruktuzlu
19/12/2007, 15:43
Allah şifa versin. siz de yakalanmışsınız bu hastalığa!

Yalın
20/12/2007, 01:03
bence bunun adı GP hastalığı kensinlikle aşılar ama pan zehri hiç yokhttps://forum.grandepuntotr.com/images/icons/icon10.gifhttps://forum.grandepuntotr.com/images/icons/icon10.gif
yine de tetbiri elden bırakmayın kazasız belasız seyirler

Punto_Can
20/12/2007, 01:19
Bizde bu amansız hastalığa yakalananlardanız. Aramıza tekrar hoşgeldin dostum... ;)

Linos
20/12/2007, 11:55
Geçmiş olsun, ne beter bir hastalıktır, bilmez miyim? :D

Ziyaretçi047
20/12/2007, 12:55
Ehuehue sizi çok iyi anlıyorum. Gerçi ben zaten sol şeritlerin adamıydım. GP den sonra refujden gidiyorum. O derece yani :D Sonra araç çok yakıyor diye şikayet ediyoruz bi de :D

jkn20
20/12/2007, 13:22
Son 10 yıldır çoluk çocuğa karışmanın da etkisiyle sağ şeridin bekçisi haline gelen ben deniz GP sahip olduğum şu birkaç gün içersinde elimde olmayarak güzergahım olan çevre yolunda herkese stop lambalarımı gösterir oldum.Bunda diğer sürücülerin de tahriki var mı bilmem ama kendimi kontrol etmekte epey zorlanıyorum.Damarlarımda dolaşan bu taze kan diğer arkadaşların da bahsettiği gibi GP sevgisini gittikçe AŞKa dönüştürüyor sanırım.Teşekkürler..
Yalnız değilsin;))
Aynı değişimi bende yaşıyorum,tedbiri elden bırakmadan...

Bende ekstradan diğer arabaları beğenmeme duygsu oluştu;şirkette işim gereği toyota,ford mondeo,ford focus,pejo307 ve pejo 206 kullanmak zorunda kalıyorum.seslerinden tutunda görüş açısına kadar hiçbirşeylerinden zevk almıyorum.
bir keresinde ford focus ile eşimi karşıya götürdüm 140 civarında süratım vardı eşim çok hızlı gidiyorsun dedi;halbuki GP ile 140 dan aşağıya düşmüyorum,süratı söyleyince inanmıyor.Tamamı ile sürüş zevki yapılmış bir araç,evde koltukta tv seyretmek gibi bir şey.

fatihhhh
20/12/2007, 20:11
hani ben çıkıntılık yapmak istemem ama;
hiç doğru bişi değil bu hız tutkusu.
kontrolü tekrardan ele geçirmeniz dileğiyle kazasız belasız sürüşler dilerim.