PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Total Excellium Değişmiş Olabilir mi?

electradio
25/07/2016, 13:40
Selamlar arkadaşlar, 1.3 multijet 90hp aracımda senelerden beri yakıt olarak Total in Excellium unu kullanıyorum. Son birkaç aydır psikolojik mi bilemiyorum ama eskisi kadar atak değilmiş gibi geliyor. Sonradan Total Türkiye yi Demirören in aldığını hatırladım. Acaba benim gibi Excellium kullanan ve son zamanlarda aracının performansında kayıp hisseden var mıdır merak ediyorum.

halilimo
25/07/2016, 14:33
Total in normal mazotunu kullaniyorum. Bir degisiklik yok. Excelluim arada aliyorum henuz kullanmadim. Filtrelerinizi ne zaman degistirdiniz bu arada

electradio
25/07/2016, 15:29
Total in normal mazotunu kullaniyorum. Bir degisiklik yok. Excelluim arada aliyorum henuz kullanmadim. Filtrelerinizi ne zaman degistirdiniz bu arada

Son bakım üzerinden bir yıl geçmedi; Km olarak da 2500km daha var. Arabayı ilk aldığımda bir süre opet ten yakıt almıştım. Excellium a geçtiğimde farkı hissettiğimi hatırlıyorum. Ama son zamanlarda sanki o performansı kayboldu.

halilimo
25/07/2016, 16:53
Son bakım üzerinden bir yıl geçmedi; Km olarak da 2500km daha var. Arabayı ilk aldığımda bir süre opet ten yakıt almıştım. Excellium a geçtiğimde farkı hissettiğimi hatırlıyorum. Ama son zamanlarda sanki o performansı kayboldu.

Klima yada fan i actiginizda toz kokusu geliyorsa polen ve hava filtresinin degisme zamani gelmis demektir. Ayriyetten map, depimetreyide temizleyin eskisinden daha iyi olur.

volkan1065
25/07/2016, 22:32
Aşırı sıcaklarda aracın motor performansı çok iyi olmuyor. Bence çok fazla kafaya takmayın birazda psikolojik olabilir. Aracın yağ ve filtreleri değişince biraz daha iyi olur. Bakım daEGR ve map temizliğide yaptırın.

electradio
26/07/2016, 09:09
Bunları gözönünde bulunduracağım, teşekkürler...

arenas
26/07/2016, 09:42
Aynısını ben de düşünüyorum,eskiden shell nitro ile karşılaştırdığımda performans hemen hemen aynıydı,şimdi bariz olarak nitronun gerisinde.nitroya geçiş yapıcam artık.

Sent my iPhone using

snan1919
26/07/2016, 11:05
Total de bariz bir farklılık bence de var,
Yıllardır mazot aldığım istasyon Ankara da totalin kendi işlettiği Tandoğan total, yakıtta artma ve çekişten dusme hissediyorum
Bu durumdan sonra shell kullanmaya başladım, sorun yok

electradio
27/07/2016, 17:54
Depo boşaldığında Shell Nitro yu bir deneyeyim