Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat kaskolulara Müjde! Boya Koruma Bedava

grandelmus
18/12/2007, 22:06
Geçenlerde aracımın kasko süresinin dolduğunu Koç Alianz yetkililerinden gelen telefon ile öğrendim:ermm: Kaskomu yeniletmeye gittiğimde yeni poliçemin içerisinde bana boya koruma::) ve aracımın camının kırılması durumunda dışarıda değil; serviste yaptırabileceğimi söylediler.:ohmy0000: Bu sadece fiat otomobillere münhasır bir uygulamaymış.

grandecaglar
19/12/2007, 01:07
benim kaskoda koç alianz yani boya koruma yaparlarmı

HKNZHR
19/12/2007, 01:57
benimkide kocalianz auto kingde indirim var die biliyordum bedavamı yapıyorlarmıs ? ön ve arka camların 1 er kere sanırım kırılma hakkı oldugunu sölemişlerdi :D hoş deldim bile kaskoyu ya neyse :D

Punto_Can
20/12/2007, 16:44
bi arkadaşım ankara birmotta boya koruma yaptırmıştı. arabayı aldığında üzerinde pasta izi gibi krem lekeleri vardı. boya korumayı sürmüşler,iyice yedirmeden bırakmışlar. bide anladığım kadarıyla bu işi makinayla değil normal bezle yapıyorlarmış. ama o serviste yaptırmıştı,bu kampanya ile fiat servislerinin anlaşmalı oldukları bir yer varsa onu bilemem...

femoli
20/12/2007, 18:17
öncelikle şuna bir açıklık getireyim en güzel yapılan cila elle yapılandır bunu unutmayalım makinada yapılan işin kaliteli olacağına inanmayın en çok çiziklikleri makina verir elle yapılanda daha az sorun çıkar ve daha güzel olur . Benden söylemesi..

Punto_Can
23/12/2007, 03:03
öncelikle şuna bir açıklık getireyim en güzel yapılan cila elle yapılandır bunu unutmayalım makinada yapılan işin kaliteli olacağına inanmayın en çok çiziklikleri makina verir elle yapılanda daha az sorun çıkar ve daha güzel olur . Benden söylemesi..

abi sen daha bilgilisin bu konuda tabiki...
ben gördüğümü söyledim,elle yapılan cila daha iyi olabilir ama hem elle yapıp hemde düzgün bir işçilikle yapılmazsa... :D