Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka balata marka onerisi

kormoran37
30/06/2016, 13:09
Arkadaslar bugun kampanayi sokup bi temizlik yapayim dedim. Balatalar baya azalmis bitti bitecek 1,5 mm falan kalmis balata marka onerisi olan. Benim istegim otme yapmasin fiyati onemli degil kampanayada zarar vermesin yeter.

MKavruk
30/06/2016, 13:54
Merhabalar Kadir Bey, yerli kampanalar gayet başarılı oluyor. Kale marka bulmanız zor olabilir lakin Hattat marka bulabilirsiniz. Kampanadan çekmiş birisi olarak mevcut kampananın koduna mutlaka bakıp öyle alın, alternatif hiçbir kodlu ürün almayın. Yalnız değiştirmeden önce iyi bir frenci bularak görüş sorun durduk yere değiştirmeyin. Eğer ki kodunuz 55701380 ise ve değiştirmeniz gerekiyorsa bana özelden ulaşın, tanesine 345-250TL arası vermeyin, 125TL'ye alabileceğiniz yeri bulayım:)

kormoran37
30/06/2016, 14:21
Tesekkur ederim murat bey ama ben kampana degil balata markasi onerisi ariyodum :D

MKavruk
30/06/2016, 15:23
Tesekkur ederim murat bey ama ben kampana degil balata markasi onerisi ariyodum :D

Artık nasıl okuduysam:)) kampana balatası konusunda da Hattat'ı öneriyorum. 2000km'dir kullanıyorum, son derece memnunum. Ferbe'den uzak durun, ses yapıyor.

Ezeldenberi
30/06/2016, 21:23
Kadir bey, öncelikle servisten orjinal parça fiyatını öğrenin yoksa çok fazla çeşit bulunuyor. Marka olarak TRW, BOSCH iyi markalar fiyatlarıda her ikisi 100tl civarlarında. Aracınızın en önemli parçasını sağlam marka kullanınız.

MKavruk
30/06/2016, 21:41
yalnız TRW bir yan sanayi markasıdır ve benim bildiğim oemi pek bulunmamaktadır. kendim kampana/balata araştırırken bosch ile ilgili ses şikayeti sıklıkla okudum (as azaltılması, demir oranı artması sebebiyle). Uluslar arası test ve sertifikaları alarak gerekli testlerden geçmiş, ihracat yapan markalarımızı desteklemek adına önermek istemiştim. Unutmayın, ülkemizin canını sıktıklarında neremizle protesto edeceğimizi şaşırıyoruz. 40TL'lik, üstelik arka frenler %30 civarı frenleme kabiliyetine sahipken ve düzgün bir kampana ayarı yapıldıktan sonra frenlemelerde sesten başka bir olumsuzluk çıkarmayacak bir parçaya, forumdaki bir kullanıcının da tavsiyesi olarak arkadaşımız belki şans vermek ister diye düşündüm. Sağlıcakla..

volkan1065
01/07/2016, 09:43
Direk olarak OPAR alın. Yok yerliymiş yok yabancıymış bunları kafaya takmaya gerek yok. Altınızdaki araç zaten italyan üretimi araç. Fren sistemide önemlidir. Kaliteli hangisiyse onu alın.