Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj Kapağı Sorunu Yardım...
Kadir00906
27/06/2016, 12:36
Arkadaşlar dün aracımı yıkadım temizledim, ancak akşam eve dönerken, bagaj kapağı açık ikazı veridi ekranda, bakıyorum kapı kapalı, açıyorum normal olarak kapatıyorum fakat ekrandaki kapı ikazı sönmüyor, kapıları kumandadan kilitlediğim zaman da sanki bir kapı açıkmışta dörtlüler hızlı hızlı yanıp sönüyor.Aslında kapı kapalı ama aracın beyni açık algılıyor bunu değişik bir olay, Başına böyle bir olay gelen varmı, çözümü nedir?
volkan1065
27/06/2016, 14:15
Bagaj kilidnin içindeki swich arızanmış olabilir. Kontrol ediklmesi gerekiyor. Serviste direk değişim yapılır.
Kadir00906
27/06/2016, 14:44
Bagaj kilidnin içindeki swich arızanmış olabilir. Kontrol ediklmesi gerekiyor. Serviste direk değişim yapılır.
Benimde tahminim o yönde çünkü başka bir seçenek gelmiyor aklıma, acaba tahmini ne tutar ki bunun fiyatı?
Ezeldenberi
27/06/2016, 15:20
Kadir bey, oksitlenme yapmış olmalı. Würth'ün şu ürününü denemenizin faydası olacaktır. Öncelikle klidi yerinden sökünüz ve içini bu spreyle temizleyin.
https://shop.wurth.com.tr/kontak-sprey-oksit-cozucu-200-ml
Kilit veya kablo sudan dolayı şase almış olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam kilit sivici şase ile body arasında devreyi tamamlıyordu. Soketi falan söküp kurutsanız düzelebilir.
Kadir00906
27/06/2016, 17:48
Kadir bey, oksitlenme yapmış olmalı. Würth'ün şu ürününü denemenizin faydası olacaktır. Öncelikle klidi yerinden sökünüz ve içini bu spreyle temizleyin.
https://shop.wurth.com.tr/kontak-sprey-oksit-cozucu-200-ml
Kilit veya kablo sudan dolayı şase almış olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam kilit sivici şase ile body arasında devreyi tamamlıyordu. Soketi falan söküp kurutsanız düzelebilir.
Genel olarak çözümler aynı gibi görünüyor, musait bir zamanda servise gitmek lazım o zaman, sinir bozucu bir durum olmaya başladı tam tatile çıkacağım dönem :S Teşekkür ederim,öneriler için.