Orijinalini görmek için tıklayınız : Şimdiden Merhaba :)
Merhaba,
Henüz bir punto sahibi olmamış olsam da :)) pazartesi günü bir aksilik çıkmazsa 2011 1.3 Multijet Active Punto Evomla tamamıyla aranızda olmuş olucam.İstanbulda yaşıyorum muhasebeciyim.Dışardan gördüğüm kadarıyla saygı sevgi çerçevesinde aile ortamı gayet güzel gözüküyor.İnşallah biz de aynı şekilde bu ailenin bir parçası olmuş olucaz.
Kadir00906
24/06/2016, 14:25
Hoşgeldiniz Şükrü Bey, inşallah hayırlısı olur sizin için, fakat şahsi fikrim kararınızı etkilemiş gibi olmasın ama, imkan varsa dinamik modellerine bakınız derim, active boş pakettir.Eğer daha önce punto kullanmadıysanız bir süre sonra keşke dynamic paketini alsaymışım diye dövünebilirsiniz. Çünkü bu araç donanımlarla daha güzel oluyor :) Bir tavsiye...
Teşekkür ederim.Biliyorum evet o kadar zamandır aracı araştırıyorum punto ve lineayı piyasa olarak hatim ettim diyebilirim :) Yalnız bu aracı almadan önce 2006 model cliomu sattım ve üstüne eklediğim tutarla ancak active paketi alabiliyorum.Aynı rakamlara dynamic hatta cam tavanlı olanları dahi satanlar oluyor fakat geneli kazalı hasar kayıtlı sıkıntılı arabalar.Yorganımıza göre ayağımızı uzatmak zorundayız o yüzden yapacak birşey yok :)
Ezeldenberi
24/06/2016, 15:28
Şükrü bey hoşgeldiniz, şimdiden alacağınız aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız cezasız binlerce km yolculuklar dileğiyle. Bizler kısmet olursa buradayız, sizi aramızda görmek isteriz.
Teşekkür ederim Zafer Bey, eksik olmayın
ibrahimaydin
24/06/2016, 18:08
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun Şükrü bey. Güle güle güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Bu foruma üye olup biraz takılanlar başka marka araç alsalar bile forumdan uzak kalamıyor :) Gerçekten üst seviyede kaliteli bir ortam var bu forumda. Herkese hayırlı iftarlar.
Hoşbulduk İbrahim Bey,inşallah hep birlikte daha da güzel olur.Güzel bir ortam olduğu zaman dediğiniz gibi insan kolay kolay ayrılamıyor.Sizin aracınız da sanırım evo.Soracağım şeyler olduğunda size de danışırım :)
Merhabalar Şükrü Bey, forumumuza hoş geldiniz. Aracınız şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
Merhabalar Şükrü Bey, forumumuza hoş geldiniz. Aracınız şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
Teşekkür ederim hoşbulduk hepimize kazasız belasız sürüşler
halilimo
25/06/2016, 01:47
Hosgeldiniz. 2011lerin bosu cidden bos. Sadece 1.3 mj var. Hayirlisi olsun. Tabiki en onemlisi aracin temiz olmasi. Bende 2007 active almistim temiz diye 1 yil sonra keske dolu olsaydi demeye basladim ama bakim disinda sanayiye ugramadim hic o aklima gelincede neyse diyorum:)
HOŞGELDİNİZ
HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIM
Hosgeldiniz. 2011lerin bosu cidden bos. Sadece 1.3 mj var. Hayirlisi olsun. Tabiki en onemlisi aracin temiz olmasi. Bende 2007 active almistim temiz diye 1 yil sonra keske dolu olsaydi demeye basladim ama bakim disinda sanayiye ugramadim hic o aklima gelincede neyse diyorum:)
2006 clio alizeden inip buna binince boşu bile dolu geliyor :) Tabiki gönül isterdiki dolusu olsun fakat yapacak birşey yok bütçemize göre en uygunu buydu.
HOŞGELDİNİZ
HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIM
Hoşbulduk teşekkür ederim
Şükrü bey aracınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah.
Tüm güzel yorumlar için teşekkür ederim.Bugün aracı teslim aldım.Araçta yolcu airbag kısmında minik bir çatlak var.Almadan önce aracı araştırırken bunun kronik bir sorun olduğunu ve yaşayanların bir kısmının serviste bunu ücretsiz olarak değiştirtmeyi başardığını okumuştum.Ben de sıcağı sıcağına servisten perşembe gününe randevu aldım.Sonuçlarını buradan paylaşırım.
Ezeldenberi
27/06/2016, 21:08
Şükrü bey aracınız tekrardan hayırlı olsun. Aracınızın km'si hakkında bilgi verebilir misiniz. Bizim dizellerin malum ağır bakım zamanı gelmiş olabilir, baskı balata, triger değişim zamanı gelmiş olabilir. Umarız aracınızı yetkili servise baktırmışsınızdır . Bu sıralar ikinci el alan arkadaşları takip etmişseniz baya sıkıntılı süreç yaşadılar. Siz yinede genel bir bakıma aracınızı sokmadan binmeyin derim.
Aramıza hoşgeldiniZ. Umarım puntodan memnun kalırsınız.
Sent my iPhone using
Zafer Bey tekrar teşekkürler.Araç 99.000 periyodik servis bakımları yapılmış bir araç.Öyle ki satan kişinin ilk başta satma niyeti olmadığı için 100.000 bakımını da serviste yaptırmış.Alırken kendi oturduğum bölgedeki servesi aracı gösterirken serviste bunu onayladı.Baskı balatası şu an için iyi durumda gözüküyor.Esktra olarak önereceğiniz yapılması gereken bir bakım varsa onu da araştırıp yapılmadıysa yaptırırım.Sizler daha uzun süre bu aracı kullanma imkanına sahip olduğunuz nerde ne var ne zaman ne yapılacak daha iyi bilirsiniz.
Teşekkür ederim Kerem şimdilik bir sorunumuz yok umarım uzun süre de öyle olur :)
Allah kaza bela vermesin Hayırlı uğurlu olsun
Allah kaza bela vermesin Hayırlı uğurlu olsun
Teşekkürler sizinle aracımız aynı sanırım bizim ki de beyaz evo :) Size de kazasız belasız sürüşler dilerim
gorillaz
28/06/2016, 10:31
Şükrü hocam aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle. Aklınıza takılan her konuda forum olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Keyifli forumlar olsun:)
Sent my iPhone using
Ezeldenberi
28/06/2016, 11:36
Üstad araç 100 bin km hiç değişmedi ve baskı balatası halen orjinal ise bu durumu servisle paylaşıp ölçüm yaptırın ilerleyen kmde sorun çıkmasın.
Bu kadar servis bakımlı aracın şanzıman yağı değiştirmiş mi?
Ön fren balatalarını iyice bir bakın erime ne durumda.
Malum dizel araçlarda ki kurum birikimini temizlemek için seviste isteğe bağlı carbon Clean uygulanmış mı. Eğer uygulanmamış ise ister servise ister dışarıda aracın EGR ve Manifold temizliği yaptırınız. Ayrıca Würth ' ün enjektör temizleyicisini de kullanılabilir siniz.
Aracınız Euro5 motor ise DPF fitre temizliği de yapılması gerekiyor.
Aslında bunları yani egr-enjektör-dpf temizliği komple carbon Clean yaptırıldığı zaman hepsi bir arada çıkmış oluyor. Tekrar bu konuda servisten bilgi alınız.
Şükrü hocam aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle. Aklınıza takılan her konuda forum olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Keyifli forumlar olsun:)
Sent my iPhone using
Teşekkür ederim eksik olmayın size de :)
Üstad araç 100 bin km hiç değişmedi ve baskı balatası halen orjinal ise bu durumu servisle paylaşıp ölçüm yaptırın ilerleyen kmde sorun çıkmasın.
Bu kadar servis bakımlı aracın şanzıman yağı değiştirmiş mi?
Ön fren balatalarını iyice bir bakın erime ne durumda.
Malum dizel araçlarda ki kurum birikimini temizlemek için seviste isteğe bağlı carbon Clean uygulanmış mı. Eğer uygulanmamış ise ister servise ister dışarıda aracın EGR ve Manifold temizliği yaptırınız. Ayrıca Würth ' ün enjektör temizleyicisini de kullanılabilir siniz.
Aracınız Euro5 motor ise DPF fitre temizliği de yapılması gerekiyor.
Aslında bunları yani egr-enjektör-dpf temizliği komple carbon Clean yaptırıldığı zaman hepsi bir arada çıkmış oluyor. Tekrar bu konuda servisten bilgi alınız.
Baskı balatanın önceden değişip değişmediğini bilmiyorum şu an için iyi durumda el frenini çekip kalkış yapmaya çalıştığımda kendini belli ediyor.Yinede dediğiniz gibi göstermekte fayda var.Şanzıman yağı hakkında şu an bilgim yok öğrenicem.Fren balataları komple 100.000 bakımında değiştirilmiş.Aracın carbon temizliği yapılmış.Eski sahibinin üye olduğu grup bluşmasında hediye olarak çıkmış carbon temizliği :) ve yaptırmış onunda faturalarını verdi.Araç 75 beygir sanırım euro 4 motor diye geçiyor.İlginiz için eksik kısımları da tamamlarım sayenizde
Ezeldenberi
28/06/2016, 12:18
Aracınızda start-stop varsa Euro5 motordur, veya motor içinde sol tarafta aracın beyninin üzerinde etiketle kaç bg ve Euro5 olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Tekrardan merhaba, bugün servise uğradım torpidoda oluşmaya başlayan çatlağı kontrol ettirdim.Aracı bilgisayara bağladılar, kazası olup olmadığını kontrol ettiler ve resimlerini çekip tofaşa gönderdiler.Sonuçlandığında olumlu veya olumsuz bilgi verileceğini söylediler.Sonuç geldiğinde tekrardan sizlerle paylaşıcam.
Merhaba arkadaşlar mevzum sonuçlandı.Torpidomu ücretsiz olarak iyi niyet garantisi altında değiştirecekler. Araç parça geldikten sonra 2 gün serviste kalacak bu süre zarfında da egea verecekler araçsız kalmamam için. Buradan göker otoya çok teşekkür ederim