Orijinalini görmek için tıklayınız : Uşak'tan Merhaba
Merhaba arkadaşlar aranıza 2 ay önce katıldım. Uşak'lıyım,uşak'ta öğretmenim.Arabam Punto 1.3 m.jet lounge. Arabalardan pek anladığım söylenemez forumu inceleyip biraz bilgi sahibi olmayı düşünüyorum.
Merhabalar Tolga Bey, forumumuza hoş geldiniz. Keyifli sürüşler ve forumlar dilerim.
Ezeldenberi
18/06/2016, 18:22
Hocam hoşgeldiniz, size ve hepimize araçlarımızla kazasız belasız sürüşler temennisiyle ile. Aracınızla ilgili kafanıza takılan herşeyi paylaşabilirsiniz.
occupyist
18/06/2016, 18:28
Merhaba arkadaşlar aranıza 2 ay önce katıldım. Uşak'lıyım,uşak'ta öğretmenim.Arabam Punto 1.3 m.jet lounge. Arabalardan pek anladığım söylenemez forumu inceleyip biraz bilgi sahibi olmayı düşünüyorum.
Tolga Bey foruma hoş geldiniz. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. Aracınız hakkında her konuda forumdan destek alabilirsiniz.
SM-A500F cihazımdan gönderildi
Teşekkürler arkadaşlar inşallah kazasız belasız binerim arabama :)
feyzullah
18/06/2016, 19:29
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız inş. Aracınız hakkında geniş bilgi edinebileceğiniz yerde daha doğrusu en doğru yerdesiniz aramıza hoşgeldiniz:)
gorillaz
18/06/2016, 21:59
Hoşgeldiniz Tolga hocam. Kazasız belasız sürüşler keyifli forumlar...
Sent my iPhone using
Uşak... Üniversite yıllarımın geçtiği, çok beğendiğim, hala özlediğim bir yer.. Aramıza hoşgeldiniz...
Uşak... Üniversite yıllarımın geçtiği, çok beğendiğim, hala özlediğim bir yer.. Aramıza hoşgeldiniz...
Gelirseniz bi çayımızı içmeden gitmeyin hocam.