PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kozyatağı arma motorlu araçlar kapanmış

kartalli2001
11/06/2016, 16:47
Merhaba arkadaşlar

kozyatağında aracımı devamlı götürdüğüm Fiat Arma Bayi maalesef kapanmış, bu servis yerine medos veya kırmak arasında kaldım. sizin fikirleriniz neler hangisi daha ilgili ve iyi sizce

arenas
11/06/2016, 19:50
Medos genelde çok kalabalık oluyor,özellikle bayram öncesi bu dönemde.Medosta garantim varken kapı gergilerini değişmiştim,kapı kollarını ayarlamışlardı ücretsiz.randevulu gitmeme rağmen,akşam zor aldım arabayı.Kırmak ı bilmiyorum.

Sent my iPhone using

gokhn
11/06/2016, 23:06
Medos a bir kere gittim gayet ilgiliydiler, ama tek onerim olurda yakin diye gidersiniz diye soyluyorum, bostanci sanayi de ki kantarci otomative gitmemeniz olacaktir. Kirmak hakkinda bir fikrim yok.

SinanTR
13/06/2016, 13:17
yılların arma otosu orda durur hep ama ben teknik belge için yolumun üzerinde diye geçen ay bi gittim kapandı dediler döndüm geri şaşım kaldım

erdem7506
17/06/2016, 15:42
mehmet bey bende aracımı hep arma'ya götürürdüm fakat dediğiniz gibi kapanmış Onun yerine Ataşehir birmot servisini tercih edebilirsiniz dün görüştüm arma'dan çıkan iki adet usta ve servis danışmanı Ataşehir birmotta işe başlamışlar tavsiye ederim.

kartalli2001
19/06/2016, 12:18
Dün ataşehir birmottan aradılar. armadan ayrılan personelin bir kısmının buraya geçtiğini ve istersem bundan sonra Ataşehir birmot'u kullanabileceğimi söylediler.