PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön Cam ve Ön yolcu camı için tavsiye - İZMİR

hkirik
06/06/2016, 12:25
Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle kaskom yok. 2008 Grande Punto aracımın ön camı geçen yaz çatladı ve daha sonra 2 yerden daha taş yedim ve 3 çatlak yürüdü, şu an orta noktaya ulaştı sayılırlar ama yürüme durdu. 1 taş daha gelse patlar gibime geliyor. Onu değiştirmek farz oldu :)

Cumartesi akşamı da eve dönerken hava almak için 5cm kadar açayım dedim ön yolcu camını, normalin dışında sesler geldi açılırken. O halde giderken bir anda şangır şungur sesle cam kapının içine gömüldü. Yoğun işlerimden dolayı fazla ilgilenemedim haftasonu.

Tecrübeli arkadaşlardan talebim ön cam ve ön yolcu camı için işçiliği temiz ve darbe almadıkça sıkıntı yaşatmayan bir cam taktırmak istiyorum.

İzmirde Merkez DoraGlass ile görüştüm. Fiyatı uygundu, kullanan var mı, iyi midir?

Ya da başka tavsiyeleriniz var mıdır?

volkan1065
06/06/2016, 13:48
Camların orjinal markası pilkington markadır. Ama fiyat olarak pahalıdır. Eğer maddi durum önemli ise Doraglass yada olımpıa taktır. Ben kendim TAMCAM marka taktırdım ama maalesef TAMCAM istediğim kalitede cıkmadı. Normalde TAMCAM linea-fıorina ve dobloya fabrika cıkışlı cam üretir ama punto için ürettiği camlar maaelsef fabrikanın siparişi için ürettiği camlar kadar kaliteli değil. En büyük sorunu yansıma olayı fazla ama onun dışında çok ta sorunu yok.

khanunl
06/06/2016, 14:40
Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle kaskom yok. 2008 Grande Punto aracımın ön camı geçen yaz çatladı ve daha sonra 2 yerden daha taş yedim ve 3 çatlak yürüdü, şu an orta noktaya ulaştı sayılırlar ama yürüme durdu. 1 taş daha gelse patlar gibime geliyor. Onu değiştirmek farz oldu :)

Cumartesi akşamı da eve dönerken hava almak için 5cm kadar açayım dedim ön yolcu camını, normalin dışında sesler geldi açılırken. O halde giderken bir anda şangır şungur sesle cam kapının içine gömüldü. Yoğun işlerimden dolayı fazla ilgilenemedim haftasonu.

Tecrübeli arkadaşlardan talebim ön cam ve ön yolcu camı için işçiliği temiz ve darbe almadıkça sıkıntı yaşatmayan bir cam taktırmak istiyorum.

İzmirde Merkez DoraGlass ile görüştüm. Fiyatı uygundu, kullanan var mı, iyi midir?

Ya da başka tavsiyeleriniz var mıdır?

Orjinalin markası pilkington'dur.DoraGlass kullanabilirsiniz.Araç camı araç üreticisinin standartlarına göre üretilir,dolayısıyla sıkıntı yaşamazsınız.Orjinalini taktıracağım diye cebinizden fazla para harcamayın.Kolay gelsin.

hkirik
10/06/2016, 08:44
Arkadaşlar 3. Sanayide Doraglass var, orada yaptırdım. Kapı camı kırılmamış, krikonun bir parçası kopmuş sadece.

Ön cam değişimi 250tl
kırık parça değişimi 50tl

Montaj dahil fiyatlar.

D6503 cihazımdan gönderildi

volkan1065
10/06/2016, 09:06
güzel fiyat. Ön camda yağmur sensörü varmıydı.

hkirik
10/06/2016, 17:35
Sensör yok

D6503 cihazımdan gönderildi