Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat punto evo 1.4 105 bg şanzıman yağ kacagi
Gocmen21
05/06/2016, 11:23
Merhaba Arkadaşlar öncelikle Herkese iyi günler Fiat Punto Evo 1.4 multiair Dynamic 105bg araç Almaya karar verdim ekspertizi soktuk şanzımanda yağ kaçağı ve arka amartisör de yag terletmesi çıktı hafta sonu oldugu için ve il dışından gittiğim için servise gosteremeden geri geldimaraci henuz almadım Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhabalar Emre Bey, şanzıman robotu yağkaçağı tamir edilebilirse 800TL, değişimse 5000-6000TL arası. Kaçağın şanzıman mı robot mu olduğuna emin olun derim. Eğer araç otomatise ve robot kaçağıysa araçtan uzak durmanızı âcizane tavsiye ederim. Yetkili servislerde tamiri yapılmayan bir parça, doğrudan değiştiriyorlar. Arka amortisör tanesi 50-90TL arası değişiyor, çift olarak almanız ve işçiliğinizi de düşünerek maliyetini göz önünde bulundurun. Sağlıcakla..
Yalniz multiair puntolarin ulkemizde otomatigi yok yani robot felan da yok serviste 90 tl felan yag fiyati ben baski balata ile sanziman yaginida degistirdim ciddi bir sey degildir bence manuel sanzimanda baktirirsiniz
LG-H815 cihazımdan gönderildi