Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Linea teyp bir türlü sökemedim

kormoran37
04/06/2016, 19:11
Arkadaslar aux baglantisu icin teybi sokmeye tam bir saat ugrastim ama ne yaptimsa sokemedim. Tel soktum tornavida soktum yinede banamisin demedi. Ozel bi yontemimi var youtubedan videolara baktim ama adam tik diye sokuyo ben sokemedim yardimmm!!

ibrahimaydin
04/06/2016, 19:16
6'lık inşaat çivisiyle çok kolay. Her deliğe birer çiviyi yarım santim dışarıda kalacak kadar içeriye yerleştirin. Teybin kenarından kredi kartı vb. bir kartla dışarıya çekin. Çok az uğraştırır ama kesinlikle zor değil. Püf noktası ise her kenardan aynı anda geri çekmek gerekiyor.

kormoran37
04/06/2016, 19:28
6 lik civilerden sadece biri yarim santim gidiyo digerleri 2 cm disarda kaliyo

ibrahimaydin
04/06/2016, 19:42
Teybi yerinde tutan tırnaklar yamulmuş olabilir daha önceden. Çivilerin boşlukta ne kadar gittiği önemli değil. Tırnakları geriye itmesi için yeterince ileri gitmesi lazım.

kormoran37
04/06/2016, 20:22
Zate yil olmus 2016 fiat hala teyplerine usb veya sd card girisi koymuyor durum bu en iyisi bi elektrikciye sokturmek lazim.

weysel
04/06/2016, 22:26
Bende senin gibi baya uğraşmıştım. Şimdi söylediğim taktik umarım işine yarar ben öyle çıkarmıştım. İlk önce çivileri sok diğer yandan elini alttan sokup teybi arkadan ittir. Alt tarafta elini sokabilecegin bi yer var bardakligin ilerisinde.

kormoran37
05/06/2016, 12:25
33464

Bu teypde aux varmidir bari bosuna ugrasmayalim

MKavruk
05/06/2016, 12:34
Merhabalar Kadir Bey, medya seçiminde aux seçebiliyorsanız vardır, eklentiniz açılmamakta bu arada.

kormoran37
05/06/2016, 12:52
Ne kadar tel civi soksamda hic bisey fark etmiyo isikla deliklere bakinca ince yukardan asagi ufak bi tirnak gibi bisey var. Hani bir tarafi gelse oda gelmiyor sanki oldugu yere civilenmis gibi :D

Fatih181
05/06/2016, 13:20
Ben tukenmez kalem iciyle cikarioyorum 4 tanesinin icini cikarin gittigi kadar sokun ve kalem iclerini cekin teyp kalemlerle birlikte gelio dordunu ayni anda cekin ama

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Ezeldenberi
05/06/2016, 13:40
Ne kadar tel civi soksamda hic bisey fark etmiyo isikla deliklere bakinca ince yukardan asagi ufak bi tirnak gibi bisey var. Hani bir tarafi gelse oda gelmiyor sanki oldugu yere civilenmis gibi :D
Artık teybi sökmen için son çare olarak iyi bir inşaat ustasına teslim ediniz.Sizden önce birileri söylediğiniz gibi çivisini orada unutmuş. :)

kormoran37
11/06/2016, 12:28
Arkadaslar sonunda soktum teybi. Bunu yazmamin sebebide belki bazi arkadaslara yardimci olur. Oncelikle ince 4 tornavidayi sokuyoruz daha sonra salliyoruz eger gelmezse (puntoda varmidir bilmiyorum lineada var) torpidonun icinde solda bi elyaf gibi battaniye gibi bir parca var onu one kaydiriyoruz orda bi delik var elimiz tam teybe denk geliyo ordan teybi saga sola ittiriyoruz ve teyb geliyo bu kadar basit. Fakat teybi geri iterken benim gibi kablolari teyple yuvasi arasinda sikistirmayin

Ezeldenberi
11/06/2016, 12:34
Kadir bey, acaba aux bağlantı kablosunu takıp çalıştırabildiniz mi? Bu arada azimle teyp sökmek böyle bir şey olsa gerek.

TR41
14/08/2016, 22:35
Arkadaşlar aslında çok değil teyp sökmek 4 adet sokulan civi vs. leri 2 cm soksanız yeterli daha fazlasını yaparsanız içerde kasma yaptığından dolayı teypi sökmek zorlaşacaktır çivileri soktuktan sonra sağ sol yaparak çıkarabilirsiniz.İstyen arkadaşa video çekip gönderebilirim.