Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu araç nasıl?
Merhaba bu araç nasıl sizce alınır mı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-acil-159-binde-tertemiz-dizel-punto-305138845/detay
omer ozenir
30/05/2016, 13:00
valla kardes bende 2011 i var agir hasar kayitli 30000 e aldim ufak tfek masraflari vardi yaptirdim motor yag basinci dusuk uyarisi veriyor servisi aradim pompa yag filtresi yag sogutucu son olarakta yg kanallari tikali olabilir dediler yag pompasi musuuru yeni degiatirdim gene ayni lancia filtre kullan ondan sonra goruselim dediler 114000 kmde kullanici hatasindan karteri vurmuslar sifir motor yapilmis arac guzel hos ozellikle digital klima 7 hava yastigi elektronik ve city mod direksiyon sanki bosa ceviriyosun takirti patirti yok ses yok esp asr yokus kalkis hiz sabitleme sag sol donuslerde sis aydinlatma ful bi araba az yaksin iyi kacsin cok yukum olmaz bagajla isim olmaz dersen hizi sevmem dersen yol tutusu yonunden yol tutusu biraz zayif baskada bi problem olmaz 45 ltre lik depoyla 800 km filan yaparsin sehir ici 1150 kg agirligi var motoruna elk baktir kafana yatarsa alirsin benim icin kazasi onemli degil benimki 12000 de perte cikmis suan 114000 de 150 le giderken direksiyon birakiyorum ok gibi gidiyor maasallah arac gozune hitap ediyorsa alinabilir iyi gunler
Ezeldenberi
30/05/2016, 14:23
Araç görünüm olarak güzel ancak km sizden dolayı triger değişimi ,egr değişimi, baskı balta değişimi, servis bakımı pek yok ise yarın birgün olası city mod arızasından dolayı cebinze ağrılar girebilir. Servis bakımlı en az esp'li bir model bakmanızı tavsiye ederim.
yunus bey, zafer beyde yazmış zaten, bu aracın 160.000 bakımı var ve puntolarda en ağır bakımlardan biri. 160,000 bakımında araçta hiç bir sorun yoksa bile 1500 ila 2500 TL arası para harcaya bilirsiniz. Birde anlamadım olay değişen olarak sağ ve sol plastik çamurluk diye yazmış. Bence aracı hakkında yeteri kadar bilgiye sahip değil.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bütçemi çok fazla attıramıyorum en fazla 26 bine kadar bir araç bakıyorum ancak bu fiyatlara da uygun araç bulmak zor sanırım.
gokhancelik
02/06/2016, 23:29
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active 2007 düşünürsen iletişime geçebiliriz detaylar ilanda var
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2007-fiat-punto-grande-5kapi-temiz-303657266/detay/