Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardıma ihtiyacım var

DofLaw
29/05/2016, 19:13
Öncelikle herkese merhaba, ani bir dalgınlıkla ufak birşey yaşadım, kaldırım taşına çarptım ve durdum, doğal olarak lastik yarıldı bende istetmeyi taktım ancak direksiyonum sola dönük duruyor 60 derece hemen hemen, ve sağa çekiyor. Bu bana ortalama ne kadar maliyete yol açar serviste neleri değiştirirler ? Yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar
Edit: Jantta da ufak sıyrıklar var tamiri ne kadar olur ? Arabasına titiz binen birisi olarak ufacık çiziği mide bulandırıcı buluyorum. Jantın tamiri olmazsa yenisin fiyatı ne olur

Ezeldenberi
29/05/2016, 20:57
Gökhan bey geçmiş olsun, servisten fiyat alın eğer size makul gelirse gözünüz arkada kalmadan serviste yaptırın derim. Dışarda çok güvenilir ustanız yoksa zaten hiç sanayiye bulaşmayın . Jantınızın ezik, kırık bir yeri varsa oda tamir edilip,boyanır fakat Ankara gibi bir yede çıkmacılardan bulunur. Angara 'lılar size yardım edecektir.

ethemyigit
29/05/2016, 23:48
direk kaliteli bi rot balansçıya git o hepsini halleder servise gerek bile yok jantı duzeltir rot ve dıreksiyonuda halleder

DofLaw
31/05/2016, 09:30
Gökhan bey geçmiş olsun, servisten fiyat alın eğer size makul gelirse gözünüz arkada kalmadan serviste yaptırın derim. Dışarda çok güvenilir ustanız yoksa zaten hiç sanayiye bulaşmayın . Jantınızın ezik, kırık bir yeri varsa oda tamir edilip,boyanır fakat Ankara gibi bir yede çıkmacılardan bulunur. Angara 'lılar size yardım edecektir.
Şimdilik çok az bi tamirle sıyrıkları giderdim ve sorunumu dışarıda çözdüm teşekkür ederim yorumunuz için

DofLaw
31/05/2016, 09:32
direk kaliteli bi rot balansçıya git o hepsini halleder servise gerek bile yok jantı duzeltir rot ve dıreksiyonuda halleder

Dediğiniz gibi kaliteli işini bilen bir rot balansçıya gittim ve işimi yarım saat içerisinde hallettiler öyle ağır birşey olmamış ufak tefek ayarlarla sorunum çözüldü 😊