PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uçuk rakamlar

KaanTs
26/05/2016, 17:26
bir tane motor üst kulağı için servisten istenilen Fiyat 250 - 300 TL arası .

occupyist
26/05/2016, 17:38
bir tane motor üst kulağı için servisten istenilen Fiyat 250 - 300 TL arası .

Ne olacaktı ki? Bakım maliyeti konusunda Fiat özel servisinden orijinal malzeme ile yine aynı işçilik arasında 2 kat pahalı. Yedek parça dediğiniz gibi 2 kat pahalı. Adamların savunduğu olay da şu; "abi, biz, sana fatura kesiyoruz. +KDV ödüyorsun. Ayrıca biz, senin aracına şu kadar zaman ayırıyoruz da işte diğer araçta çalışan ustam o işini bırakıp senin aracınla ilgileniyor da, işçilik maliyeti bizde saatlik olur da..." uzayıp gider!

KaanTs
26/05/2016, 17:53
Ne olacaktı ki? Bakım maliyeti konusunda Fiat özel servisinden orijinal malzeme ile yine aynı işçilik arasında 2 kat pahalı. Yedek parça dediğiniz gibi 2 kat pahalı. Adamların savunduğu olay da şu; "abi, biz, sana fatura kesiyoruz. +KDV ödüyorsun. Ayrıca biz, senin aracına şu kadar zaman ayırıyoruz da işte diğer araçta çalışan ustam o işini bırakıp senin aracınla ilgileniyor da, işçilik maliyeti bizde saatlik olur da..." uzayıp gider!

bu resmen soygun hocam bir tanesine 250 - 300 arası diyor iki tane ise 525 gibi rakam söyledi ne oluyor sanki büyük bir parça değiştireceğim iki tane motor kulağı sadece .s

occupyist
26/05/2016, 17:57
bu resmen soygun hocam bir tanesine 250 - 300 arası diyor iki tane ise 525 gibi rakam söyledi ne oluyor sanki büyük bir parça değiştireceğim iki tane motor kulağı sadece .s

Yetkili servisler arasında yaşanılan bu fiyat tutarsızlıkları ile ilgili bir ara Fiat çağrı merkezine durumu aktarmıştım. Ne dese beğenirsiniz? "Biz, merkez olarak servislerin verdiği fiyat politikasına karışamıyoruz beyefendi". İnanılır gibi değil ama acı gerçek...

KaanTs
26/05/2016, 18:06
söz konusu Aracın motoru olmasa hiç gidesim yok ben 60.000 bakımını bütün filitreler artı yardımcı kayışları artı motorun içini motor temizleme sıvısı ile temizlettim komple periyodik bakımla birlikte aynı servis 575 tl ödedim simdi 2 kulağa 525 fiyat vermesine çok şaşırdım . Şu an motorun durumu için , yoksa hiç gitmeyeceğim servise

SinanTR
26/05/2016, 23:33
basit bişey bence dışarda yaptırın

KaanTs
27/05/2016, 20:10
basit bişey bence dışarda yaptırın öyle yapacağım iyi bir yer araştırıyorum daha yeni kırılmış üst kulak normalde aracı kontrol etmeden asla yola çıkmam . bi 45 km yol yaptım aracımla motordan cik diye ses gelmeye başlayınca farları kapatıp telefonun FLAŞI ile baktım sesin kaynağını bulamadım normalde böyle bir şey yoktu hava filitresinin orası çok sarsıntılı olduğu gördüm bi baktım kulak kırılmıs aracı stop ettirdim dahada marsa basmadım simdi izin günümü bekliyorum büyük ihtimal çekici ile götüreceğim tamire

cavalier79
27/05/2016, 21:17
çekicilik bir durum yok bana göre. uyum bir servise çekin özelde 150 sen fazla tutmaz sanirim

KaanTs
27/05/2016, 22:26
çekicilik bir durum yok bana göre. uyum bir servise çekin özelde 150 sen fazla tutmaz sanirim

Aracın BİRMOT servisi tek motor kulağına 300 tl istiyor . Özel tanıdığım güvendiğim bir usta yok halen araştırıyorum

SinanTR
29/05/2016, 12:43
sakin kullanarak gidebilir bencede çekiciye boşa para ödemeyin