Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağ far ayağı kırıldı
Mehmet gokhan aba
11/05/2016, 09:42
arkadaşlar merhaba
park etmeye çalışan sevgili bir sürücü aracıma sürtmüş ve sağ far ayağı kırılmış far oynuyor şimdi bunu tamir ettirebiliyormuyuz yada japonla yapıştırsak tutarmı veya elinde fazla sağ farı olan varmı :)
Ezeldenberi
11/05/2016, 10:06
Benim de araçta ki far aynı şekilde kırıktı tek başına japon fayda etmiyor. Japonu sürmeden önce kırılan yerleri bir araya getirin. Sonra sigaranın külünü bolca kırılan yerlere dökün, üzerine japonu dökün biraz bekleyiniz bu sırada köpürmeye başlar çıplak elle bastırmayın eldivenle üzerine iyice bastırınız ve sonuç bir dk da taş gibi olur.
Mehmet gokhan aba
11/05/2016, 10:25
güzel olmuş.benimkinin kötü tarafı kırılan taraf alt uç galiba farı sökmem gerekecek :)
Ezeldenberi
11/05/2016, 11:37
Biraz el emeği ve sonuç az maliyetli onarım. Resimde pekte sağlammış gibi görünmese de gerçekten çok iyi oldu.
arkadaşlar benden size bir tavsiye orijinalinden farksız olur emin olun:)
önce kırık plastik parçayı temizleyin, sonra Japon yapıştırıcısı ile yapıştın. Daha sonra bir deri parçasını kırık parçaya göre kesin ve tüylü kısmı üst tarafa gelecek şekilde kırık yerin üzerine yapıştırın. Sonra japon yapıştırıcısını derinin üzerine dökün. bu esnada deriden duman çıkar uzak durun çünkü gözünüzün yanmasına neden olur. biraz bekleyin deri kemikleşecektir, işte sonra olay bitti .artık çarpmadığın sürece kırılmaz.
El becerinize güvenmiyorsanız sanayilerde plastik kaynak yapan tamponcular var.plastik kaynağı yaptırabilirsiniz
Sent my iPhone using
Benimkide kirikti yapistiriciyla yapistirdim simdi bi sknti yok
Mehmet gokhan aba
26/05/2016, 09:22
arkadaşlar külle yapıştırdım 10 numara gibi oldu :)
Ezeldenberi
26/05/2016, 09:59
Elinize sağlık , farı sökerek mi yapıştırdınız. Farı montajlarken sorun olmadı ise ilerde de sorun olmaz.
Mehmet gokhan aba
26/05/2016, 10:25
yok sokmedım direk üstüne döktüm :) insallah panele yapışmamıştır.