Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaza Merhaba Temizlik Ve Parlatma Kampanyası
Tunaboylu
30/04/2016, 09:28
Arkadaşlar merhaba. İç dış temizlik, pasta cila boya koruma ve seramik kaplamada kampanya var. Yaza temiz ve parlak girelim :)
İç Temizlik 175 Lira (Koltuklar, tavan, taban ve kapılar)
Dış Temizlik 250 Lira (Pasta,cila ve boya koruma)
İç ve Dış Komple 375 Lira
Seramik Kaplama 1300 Lira
Tunaboylu
02/05/2016, 14:17
Ufak bi ayar daha çektik fiyatlara :)
Dış Temizlik 200 Lira (Pasta,cila ve boya koruma)
İç ve Dış Komple 350 Lira
halilimo
02/05/2016, 16:34
Ufak bi ayar daha çektik fiyatlara :)
Dış Temizlik 200 Lira (Pasta,cila ve boya koruma)
İç ve Dış Komple 350 Lira
Bu kampanya tum servislerde var mi? Pasta cila da tas izleri yada kucuk boya atiklarini kapatiyor musunuz?
ne yer var nede nerede yapılacağı hakkında bilgi..eksik konu olmuş..
Tunaboylu
03/05/2016, 09:21
Bu kampanya tum servislerde var mi? Pasta cila da tas izleri yada kucuk boya atiklarini kapatiyor musunuz?
Bu kampanya Fiat yetkili servisi Haliç Oto'nun yaptığı özel bir kampanyadır. Üç servisimizde geçerlidir. İstanbul/Bakırköy, Tekirdağ/Merkez ve Tekirdağ/Çorlu. Taş izlerini pasta cila ile kapatmak mümkün değildir onlara ancak küçük rutuşlar yapılabilir.
ne yer var nede nerede yapılacağı hakkında bilgi..eksik konu olmuş..
Kusura bakmayın evet eksik olmuş düzelttim.
halilimo
03/05/2016, 09:29
Demek istedigim de oydu pasta cila oncesi islem yapacakmisiniz? Burdan anladigim yapilmiycak
Tunaboylu
03/05/2016, 09:41
Demek istedigim de oydu pasta cila oncesi islem yapacakmisiniz? Burdan anladigim yapilmiycak
Pasta ciladan önce bahsettiğiniz işlem nedir?
AykutCelebi
03/05/2016, 12:35
Aradık dönüş yapılacak denildi, sallayan yok.. Ayıptır.
Sent my iPhone using
halilimo
03/05/2016, 13:08
Pasta ciladan önce bahsettiğiniz işlem nedir?
Tas izlerinin ve kucuk boya atiklarinin rotusu hocam. Bunlar varken yada kapatilmadan pasta cila nin anlami olmaz bence
Kullandiginiz urunlerin markalari nedir ?
LG-H540 cihazımdan gönderildi
Tas izlerinin ve kucuk boya atiklarinin rotusu hocam. Bunlar varken yada kapatilmadan pasta cila nin anlami olmaz bence
Aynen , zemin puruzsuz hale gelmeden calisilmaz. Kil temizligi de gerekli , yapilmadiginda yeni kilcallar olusuyor.
LG-H540 cihazımdan gönderildi
Tunaboylu
18/05/2016, 16:33
Aykut Bey özelden cevap yazdım telimi verdim.
nihat namuk
21/05/2016, 14:16
Ben aracımın boya koduna göre sanayide 100 gr boya yaptırdım. ince rötüş fırçasıda aldım. kendim yaptım.
düşünüldüğü kadar zor ve riskli bir durum yok. Herkes yapabilir.
AykutCelebi
24/05/2016, 19:27
Herkese merhaba,
Bugün konuda bahsi geçen kampanyadan yararlandım. Öncesinde baya düşündüm ettim acaba verdiğim paranın karşılığını alabilecekmiyim vs. daha sonra arabamı teslim edeceğim ama başına bir şey gelir mi diye baya bir ölçüp tarttım. Geçen hafta Talha bey ile (kendisi ne kadar "beyi" kaldıralım desede :) ) randevu konusunda konuştuk ve bugün yani salı günü için tarih aldım. Sabah 8 gibi aracımı bıraktım, sağolsun Talha bey bizzat kendisi beni iş yerime bıraktı. Saat 17:30 gibi telefon etti kendisi ve tekrar beni almaya geldi :) ( Bu konuda kendisine ayrıca teşekkür ederim.)
Fazla uzatmadan sonuçları paylaşacağım,
Öncelikle aracın kapısını açtığım anda " sanırım aracı yeni aldım " dedim. O kadar ince temizlik yapılmış ki en ince noktasına kadar tozlar, kirler temizlenmiş. Klima, havalandırmam da pis koku vardı onun içinde temizlik yapılmış. Koltuklar, tavan vs. resmen yenilenmiş. + olarak motor kaputunu açtım, sanki showroom arabası gibi duruyordu :)
Belki sizlere abartı olacak ama ben daha önce başka bir yerde detaylı temizlik yaptırmadım. Ama belli ki çok çok pahalıya bu işi yapan adamlardan Haliç oto nun bir farkı yok gibime geliyor.
Hizmetten yana, Talha beyin içten muhabbeti, ilgisi alakası en azından benim için sağlam bir dost, arkadaş, abi kazandırdı.
Fotoğraflar;
https://i.hizliresim.com/PMpMB7.jpg
https://i.hizliresim.com/nrkrmR.jpg
İç detay fotoğraflarını ayrıca yükleyeceğim.
Memnun kaldığınıza sevindim. Güle güle kirletin [emoji4]
Sent my iPhone using
AykutCelebi
24/05/2016, 20:00
Memnun kaldığınıza sevindim. Güle güle kirletin [emoji4]
Sent my iPhone using
Teşekkürler Emre bey :)
Diğer fotoğraflar;
https://i.hizliresim.com/ZdWY2a.jpg
https://i.hizliresim.com/ZdWYWV.jpg
https://i.hizliresim.com/z4gng7.jpg
Hayırlı olsun cok güzel olmuş nazar deymesin😀
Ezeldenberi
24/05/2016, 23:17
Aykut bey, bu araca kirleneceğini bili bile binmeyi düşünmüyor sunuz değil mi?
Ama helal olsun harbiden işçilikleri süper ötesi. Aldıkları paranın hakkını vermişler.
Aykut bey , haliç otonun işçiliği gerçekten iyidir.Zaten fotoğraflarda da net görünüyor işçilikleri. Ben yaklaşık 5 yıldır haliç otoya giderim, örnek aracın ön far ve sis ampullerini bile değiştirmeye servise gittim.İşçilikleri iyidir, güler yüzlüler, tavsiye ederim. Servise onarım , bakım gibi konulardan giden arkadaşlar haber verirlerse , elimden geldiği kadar yardımcı olurum fiyat konusunda.
Tunaboylu
25/05/2016, 09:06
Herkese merhaba,
Bugün konuda bahsi geçen kampanyadan yararlandım. Öncesinde baya düşündüm ettim acaba verdiğim paranın karşılığını alabilecekmiyim vs. daha sonra arabamı teslim edeceğim ama başına bir şey gelir mi diye baya bir ölçüp tarttım. Geçen hafta Talha bey ile (kendisi ne kadar "beyi" kaldıralım desede :) ) randevu konusunda konuştuk ve bugün yani salı günü için tarih aldım. Sabah 8 gibi aracımı bıraktım, sağolsun Talha bey bizzat kendisi beni iş yerime bıraktı. Saat 17:30 gibi telefon etti kendisi ve tekrar beni almaya geldi :) ( Bu konuda kendisine ayrıca teşekkür ederim.)
Fazla uzatmadan sonuçları paylaşacağım,
Öncelikle aracın kapısını açtığım anda " sanırım aracı yeni aldım " dedim. O kadar ince temizlik yapılmış ki en ince noktasına kadar tozlar, kirler temizlenmiş. Klima, havalandırmam da pis koku vardı onun içinde temizlik yapılmış. Koltuklar, tavan vs. resmen yenilenmiş. + olarak motor kaputunu açtım, sanki showroom arabası gibi duruyordu :)
Belki sizlere abartı olacak ama ben daha önce başka bir yerde detaylı temizlik yaptırmadım. Ama belli ki çok çok pahalıya bu işi yapan adamlardan Haliç oto nun bir farkı yok gibime geliyor.
Hizmetten yana, Talha beyin içten muhabbeti, ilgisi alakası en azından benim için sağlam bir dost, arkadaş, abi kazandırdı.
Fotoğraflar;
https://i.hizliresim.com/PMpMB7.jpg
https://i.hizliresim.com/nrkrmR.jpg
İç detay fotoğraflarını ayrıca yükleyeceğim.
Öncelikle Aykut kardeşime yazdığı bu güzel şeylerden dolayı çok teşekkür ederim. Arabası gerçekten çok iyi oldu maşallah. Ben kendi aracım gibi özen gösterdim. Neden çünkü arabam konusunda hasta bir adamım. Bu forumda bulunup hasta olmayan da yoktur heralde. O yüzden Aykutun nasıl bir sonuçla karşılaştığında memnun olacağını çok iyi biliyodum. Allaha şükürde o sonucu da aldık :) Ustam da beni mahcup etmedi onun da ellerine sağlık.
AykutCelebi
25/05/2016, 09:12
Aykut bey, bu araca kirleneceğini bili bile binmeyi düşünmüyor sunuz değil mi?
Ama helal olsun harbiden işçilikleri süper ötesi. Aldıkları paranın hakkını vermişler.
Vallahi Zafer bey, hep böyle kalsın isterim ama yapacak bişey yok :)
Aykut bey , haliç otonun işçiliği gerçekten iyidir.Zaten fotoğraflarda da net görünüyor işçilikleri. Ben yaklaşık 5 yıldır haliç otoya giderim, örnek aracın ön far ve sis ampullerini bile değiştirmeye servise gittim.İşçilikleri iyidir, güler yüzlüler, tavsiye ederim. Servise onarım , bakım gibi konulardan giden arkadaşlar haber verirlerse , elimden geldiği kadar yardımcı olurum fiyat konusunda.
İşçilik + gelen insanlara karşı tutumlarıda bir o kadar iyi. Zaten sizin ile de sürekli kontaktayız o yüzden haliç oto da 2 tane sağlam bağlantım oldu diyebilirim :)
Öncelikle Aykut kardeşime yazdığı bu güzel şeylerden dolayı çok teşekkür ederim. Arabası gerçekten çok iyi oldu maşallah. Ben kendi aracım gibi özen gösterdim. Neden çünkü arabam konusunda hasta bir adamım. Bu forumda bulunup hasta olmayan da yoktur heralde. O yüzden Aykutun nasıl bir sonuçla karşılaştığında memnun olacağını çok iyi biliyodum. Allaha şükürde o sonucu da aldık :) Ustam da beni mahcup etmedi onun da ellerine sağlık.
Rica ederim :) Emeği geçen herkesin eline sağlık.
cavalier79
25/05/2016, 09:49
Hayırlı olsun güle güle kullanın,
İç temizlikten kastımız ,
Döşeme ve tavan temizliği leke çıkarma v.s gibi değilmi ,
İç kozmetik olarak 0 a yaklaştı öylemi ?
AykutCelebi
25/05/2016, 10:04
Hayırlı olsun güle güle kullanın,
İç temizlikten kastımız ,
Döşeme ve tavan temizliği leke çıkarma v.s gibi değilmi ,
İç kozmetik olarak 0 a yaklaştı öylemi ?
Aynen hocam, aracın içinde ki bütün döşemeler, plastik aksamlar, tavan, bagaj vs. Ben çok memnun kaldım diyebilirim :)
cavalier79
25/05/2016, 10:40
Bende arıyım o zaman Teşekkürler.
punto1414
25/05/2016, 11:54
detaylı iç temizlik,pasta cila motor koruma yaptırdınız anladığım kadarıyla ücret ne ödediniz?
AykutCelebi
25/05/2016, 11:57
detaylı iç temizlik,pasta cila motor koruma yaptırdınız anladığım kadarıyla ücret ne ödediniz?
Konuda ki fiyat olan 375 TL
Ankara da olaydı iyiydi:(
punto1414
25/05/2016, 12:17
biraz iskonto yapılmıştır diye düşünmüştüm.Fiyat sabit demekki.gayet düzel görünüyor araç.
Tunaboylu
25/05/2016, 14:08
biraz iskonto yapılmıştır diye düşünmüştüm.Fiyat sabit demekki.gayet düzel görünüyor araç.
Ömer Bey 375 lira zaten indirimli fiyatı. Normal rakamı bu işlemlerim 450 artı kdv. Ben kdv dahil 375 e indirebildim ancak.
punto1414
25/05/2016, 15:35
156 TL.iskonto çok iyiii :)işlemi yaptırmadım ama yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
ozkancavus5916
25/05/2016, 19:21
Corlu halic otoda ercan bey var servis muduru cokyardimci oluyo ekibinde curuk elmalar vardi hepsini temizlemis
FF Car Clean
11/06/2016, 01:22
'Seramık Kaplama' hakkında detaylı bılgı alabılırmıyım..
discjokey
11/04/2018, 17:41
Arkadaşlar çok ürün kullandım böylesini hiç görmedim aracıma sanki sıfır görüntü verdi.cilasi jant temizleme şampuanı cam solüsyonu ilgi alaka muhteşem N11 yorumlarını’da bakabilirsiniz, ürünlerde kostik solvent asit yok yani araca hiçbir şekilde zarar vermiyor yerli üretim destek olalım şiddetle tavsiye ederim...
https://urun.n11.com/parlatici-ve-temizleyici-sprey/newmix-jant-temizleyici-hizli-cila-lastik-parlatici-500-ml-P237955738
35375