Orijinalini görmek için tıklayınız : Orijinal Grande Punto Halı Pas Pas Takımı (Füme)
33180
Merhaba Değerli Forum Üyeleri,
Elimde Orijinal Grande Punto Halı Pas Pas Takımı Mevcut Pas Paslar Hiç Kullanılmadı Naylonlarında Duruyor İhtiyacı Olan Arkadaşlar Mesaj Atabilirler. Fotoğraftakinin Birebir Aynısı. Takımını 60 TL den verebilirim. Keyifli Forumlar.
cagrinanli
12/05/2016, 23:13
33180
Merhaba Değerli Forum Üyeleri,
Elimde Orijinal Grande Punto Halı Pas Pas Takımı Mevcut Pas Paslar Hiç Kullanılmadı Naylonlarında Duruyor İhtiyacı Olan Arkadaşlar Mesaj Atabilirler. Fotoğraftakinin Birebir Aynısı. Takımını 60 TL den verebilirim. Keyifli Forumlar.
542 393 8441 mesaj atar misiniz
LG-H525 cihazımdan gönderildi
cagrinanli
12/05/2016, 23:13
542 393 8441 mesaj atar misiniz
Whatsapptan
Erdem bey yanlış anlamayın ama ben serviste sordum 42 TL dediler orijinal punto evo halı paspas. hayırlı satışlar.
Kadir00906
13/05/2016, 09:15
:)
cagrinanli
13/05/2016, 09:18
Erdem bey yanlış anlamayın ama ben serviste sordum 42 TL dediler orijinal punto evo halı paspas. hayırlı satışlar.
Teşekkürler ☺
Hocam isteyen istediği yerden alabilir kimseyi zorlamiyoruz. sizin buraya bunu yazmaniz doğru olmadı. kaldı ki bu ürün grande punto için.
SM-A700F cihazımdan gönderildi
Hocam isteyen istediği yerden alabilir kimseyi zorlamiyoruz. sizin buraya bunu yazmaniz doğru olmadı. kaldı ki bu ürün grande punto için.
Ne deden doğru olmadı merak ettim, açıklar mısınız? yetkili serviste punto evoların halı paspasları :42 TL , grande puntoların yetkili serviste :45 TL.Burası forum, bilgi paylaşımı için, bende bilgi paylaştım.Tabi herkes istediği yerden alabilir....
punto1414
13/05/2016, 11:58
sayın erdem gölbaşı arkadaşım art niyetli değilim de konuyu uzatma..45 liralık ürünü 60 tl ye itelemeye çalışıyorsun şu an forumda:)Belki sende 60 tl ye aldın orası bilemem.
cagrinanli
13/05/2016, 11:59
Ne deden doğru olmadı merak ettim, açıklar mısınız? yetkili serviste punto evoların halı paspasları :42 TL , grande puntoların yetkili serviste :45 TL.Burası forum, bilgi paylaşımı için, bende bilgi paylaştım.Tabi herkes istediği yerden alabilir....
Bursa ızmir de bi parcaciya sordum 105 lira yazdı nereden alabilirim dediğiniz paraya
sayın erdem gölbaşı arkadaşım art niyetli değilim de konuyu uzatma..45 liralık ürünü 60 tl ye itelemeye çalışıyorsun şu an forumda:)Belki sende 60 tl ye aldın orası bilemem.
Uslubunuza dikkat etmenizi öneriyorum
arkadaşlar yazmayacaktım reklam olmasın diye ama konu uzamasın diye yazıyorum. İstanbul haliç otoda evo paspas:42
grande paspas:45 ben kendim baktım hoşuma gitti. bir tanede kendime almıştım. Bilgilerinize sunarım ...bu forumda amaç birimize yardımcı olmaksa sorun yok:)
punto1414
13/05/2016, 12:20
Uslubunuza dikkat etmenizi öneriyorum
uslubum samimi ve dosthane.
arkadaşlar şimdi telefonla aradım fiyatları teyit ettim aynen doğrudur.
uslubum samimi ve dosthane.
Samimi ve dosthane yaklaşımda bulunduğunuzu iddia ediyorsunuz ancak bu şekilde konuşabildiğinize göre geçmişte bir DOSTluğumuz var ya da ben hatırlamıyorum . Forum kuralları gereği çirkinleşmeden tartışmalar olacaktır ancak üslüb şekliniz doğru değil.
punto1414
13/05/2016, 14:31
Samimi ve dosthane yaklaşımda bulunduğunuzu iddia ediyorsunuz ancak bu şekilde konuşabildiğinize göre geçmişte bir DOSTluğumuz var ya da ben hatırlamıyorum . Forum kuralları gereği çirkinleşmeden tartışmalar olacaktır ancak üslüb şekliniz doğru değil.
tamam gölbaşı uzatmayalım.Klavye de tartışmak hiç tarzım değil.Hayırlı satışlar.
YETKİLİ SERVİSTE 45 TL İMİŞ SAYIN FORUM ARKADAŞLARIM,DOSTLARIM,BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUĞUM SAYGIDEĞER ABİLERİM,KARDEŞLERİM BİLGİNİZE !!
arkadaşlar şimdi telefonla aradım fiyatları teyit ettim aynen doğrudur.
teşekkürler ali abi
cavalier79
13/05/2016, 17:19
çok tesekkurler
fatih7106
13/05/2016, 17:30
15 lira iyi para valla, hayırlı işler.
F.B.