Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracımı Sattım
2009 dynamic duologic LPG'li aracımı (120,000km) 28.250TL'ye sattım. Şimdi C sınıfı dizel otomatik hachback araç bakıyorum.
Bugüne kadar bu forumdan çok faydalandım, hakkınızı helal edin.
Hayırlı olsun. Arabayı satınca forumu terketmenize gerek yok. Vedalaşmayın :)
iyi vermişsiniz hayırlısı olsun
Bayram3434
19/04/2016, 23:55
2008 model 75.000km'de 28.500TL'ye kadar düştüm alan yok :)
120.000km için bence iyi fiyat (kesinlikle eder o ayrı ama malum FIAT deyince ooo çok pahalı deniliyor)
Teşekkürler arkadaşlar. Forumu terk edemedim zaten ara ara yine girip bakıyorum.
Bayram hocam benimkiyle sizinkinin özellikleri aynıysa satılmaması enteresan. Beni çok arayıp soran oldu. İşin garibi en ucuza anlaştığım kişiye sattım. :)
canbalkan59
20/04/2016, 18:05
Bende puntoyo sattıktan sonra c sınıfına geciş yaptım baya bi araştırmıştım en sonunda astra j sport aldım çok memnunum alana kadar bravo auris 308 corolla 301 ile test sürüşü yaptım astra candır dedim pişman olmazsınız bence
Bayram3434
20/04/2016, 18:53
Teşekkürler arkadaşlar. Forumu terk edemedim zaten ara ara yine girip bakıyorum.
Bayram hocam benimkiyle sizinkinin özellikleri aynıysa satılmaması enteresan. Beni çok arayıp soran oldu. İşin garibi en ucuza anlaştığım kişiye sattım. :)
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic Dualogic 75.000km tek parça boya
Genelde teklif edilen rakam 27.000TL oldu
Güldüm geçtim
Bende puntoyo sattıktan sonra c sınıfına geciş yaptım baya bi araştırmıştım en sonunda astra j sport aldım çok memnunum alana kadar bravo auris 308 corolla 301 ile test sürüşü yaptım astra candır dedim pişman olmazsınız bence
Astra en yakışıklısı ama ben dizel arıyorum ve 55 bütçesinde hiç rastlamadım astraya. Mecburen Megane, C4 veya Creed alacağım gibi gözüküyor.
Bayram Bey,
Hazırladığınız ilanda bir sorun olmasın. Ben detaylı olarak her şeyi yazmıştım, biraz da süslemiştim tabii ki.