Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Grande Punto Orjinal Teyp + MP3 çalar aparatı (AUX Kablo)
Temiz sıfır ayarında orjinal teyp ve aux kablosu ile beraber vereceğim. kar amacı gütmüyorum. ihtiyac duyan varsa iletişime geçebilir.
Hocam sadece kabloyu satar misin
ugurturkeli92
24/04/2016, 00:38
Fiyat nedir
Sent my iPhone using
elvan bey sadece aparat zaten 3 kuruş bişi. kargo parası felan derken sizede külfet banada. eğer alacak bir arkadaş olursa aparatla beraber teybi satmayı düşünüyorum.
uğur kardeş ayaküstü baktım sitelere 290 civarı deniyor. ben aparatıyla beraber 200 düşünüyorum.
suleyman07
10/05/2016, 18:23
merhaba fiyatta biraz daha ikramınız olurmuydu acaba süleyman bey
turboferhat
10/05/2016, 23:42
Orjinal hoparlorlerinizde duruyomu?
Kardeşim fiyat zaten fazlasıyla uygun. Sadece cihazı degistirdim hoparlörler orjinali ile kullanıyorum. Her hangi bir başka değişiklik yapmadım. Bir aux kablosu bile sadece 40 lira civarı. Eğer dusunursen iletişim numarası verebilirim.
Kardeşim fiyat zaten fazlasıyla uygun. Sadece cihazı degistirdim hoparlörler orjinali ile kullanıyorum. Her hangi bir başka değişiklik yapmadım. Bir aux kablosu bile sadece 40 lira civarı. Eğer dusunursen iletişim numarası verebilirim.
Kardeş kusura bakma konu dağıtmak istemem lâkin nasıl bir cihaz aldın ve direksiyon tuşları aktif mi, ekstra modül vs aldın mı maliyet nedir?
Saygılar
Navitech marka navigasyonlu bleututh lu full bir cihaz almıştım. 1 yıldır kullanıyorum. Direksiyon tuşları takilrken aktiflesti extra bisi olmadı. Sadece geri görüş kamerası alip teybe ayrıca baglattim. Beklentimin üzerinde oldu diyebilirim.
Navitech marka navigasyonlu bleututh lu full bir cihaz almıştım. 1 yıldır kullanıyorum. Direksiyon tuşları takilrken aktiflesti extra bisi olmadı. Sadece geri görüş kamerası alip teybe ayrıca baglattim. Beklentimin üzerinde oldu diyebilirim.
Multimedya ise uyumlu evet ben normal teyp zannettim... Tşkler
teyp satılmıştır arkadaşlar. alan arkadaşa hayırlı olsun.