Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar Abilerim :)

burakergunn00
15/04/2016, 02:45
Öncelikle merhaba 1 ay önce 2012 lounge 1.4 multiair s&s sahibi oldum çok şükür :) yaşım henüz 20 ve öğrenciyim. araclar hakkında pek bi bilgiye sahip değilim. Siz değerli ve bilgili abilerimin yardımıyla ve yazdıklarıyla iyi kötü birseyleri idare ettim. Bana mutlaka verebileceğiniz tavsiyeler vardır bunları sabırsızlıkla bekliyorum. Bir whatsap grubunuz varsa katılmayı çok isterim. Büyüklerimin ellerinden öpüyorum. İyi forumlar.

evren iskent
15/04/2016, 06:23
Öncelikle merhaba 1 ay önce 2012 lounge 1.4 multiair s&s sahibi oldum çok şükür :) yaşım henüz 20 ve öğrenciyim. araclar hakkında pek bi bilgiye sahip değilim. Siz değerli ve bilgili abilerimin yardımıyla ve yazdıklarıyla iyi kötü birseyleri idare ettim. Bana mutlaka verebileceğiniz tavsiyeler vardır bunları sabırsızlıkla bekliyorum. Bir whatsap grubunuz varsa katılmayı çok isterim. Büyüklerimin ellerinden öpüyorum. İyi forumlar.
Hayirli olsun. Genc yaslarda kullanilacak ideal araclardan. Multiair bana gore yenilikci ve cok basarili bir motor ama Türkiye sartlarinda motor basarisi lpg uyumu ile iliskilendirildiginden biraz onyargili yaklasiliyor. Punto evolar hem fiyat performans hem de idamesi kolay araclardan. Modifiye, ilave konusunda yorum da cok gelir, nette de cok konu bulunur. Bu konuda da zaman ve kapital olduktan sonra ugrasilabilecek bir model.

Saygilarimla.

punto1414
15/04/2016, 08:52
hayırlı olsun kardeşim.Allah kaza bela vermesin.

occupyist
15/04/2016, 10:26

Aracınız hayırlı olsun. Kazasız sürüşler dilerim. Forumda aracınızla ilgili her konuda yorum ve önerilere ulaşabileceğinize emin olabilirsiniz.

Ezeldenberi
15/04/2016, 11:14
Aracınız hayırlı olsun.Size ve hepimize kazasız, belasız,cezasız binlerce km'ler dileğiyle.Nacizane abi tavsiyesi olarak, sakın aracınızın hız sınırlarını zorlamadan kullanınız.Yaşınızın verdiği heyecanı aracınızda usta bir kullanıcı(pilot)! olmadan sakın denemeyiniz.

murat26
17/04/2016, 16:27
Hoş geldiniz keyifli forumlar.

krk17
17/04/2016, 16:32
Hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar

edll
17/04/2016, 17:47
hoşgeldin kardeş.
iyi bir noktaya parmak basarak giriş yapmışsın teşekkür ederim. evet whatsapp grubu kurulabilir. bu konu hakkında adminler önayak olmalı.