PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 Model nasıl anlaşılır ?

FoR_ReaL
09/12/2007, 04:47
Forumda yazanları okudum ama Logo ile bu iş sadece olmaz sanırım isterlerse yenisini takıp satarlar. Acaba başka nerden nasıl anlayabilirim 2007 aracı bana 2008 diye satabilirlermi ?

karaseytan
09/12/2007, 10:54
tam olarak bilmiyorum ama galiba direksiyondaki logo değişmiyor...

grande26
09/12/2007, 16:21
sanırım 2008 olarak son gelenlerin göstergedeki sayı karekterleri ,fiat logo rengi ve döşeme renk ve stilleri farklı.ben de 2008 model aracımı bekliyorum.farklı olarak gelirse resimlerini yayınlarak bu konuya son noktayı koyacağım.

FoR_ReaL
09/12/2007, 16:32
Dün bayiden bana GP de logo değişimi olmadı dediler göstergelerle ilgili tam bir resim varmı acaba ?

murat sandıkçı
09/12/2007, 16:59
Bendün yeni logolu puntoyu aldım ama eskisi nasıl bilmediğim için eski ve yenisi arasında ki farkıda bilmiyorum.Mantık olarak yeni logo ve yeni yıl olması sebebiyle bazı şeylerinde değişimi bu sektörde var.Eğer elinde bu konuyla ilgili resim veya bilgi varsa paylaşırsa sevinirim.

biloGP
09/12/2007, 17:47
Bildiğim kadarıyla bir makyaj yok. Ama döşemeler ya da göstergeler değişmişse onu bilmem..

iso1907
09/12/2007, 18:47
döşemeler ve göstergeler değişik logoda kırmızı

holigan
09/12/2007, 19:56
bende 4gun önce aldım 2008 model olarak ama logolar mavi.

ABNEW
09/12/2007, 20:01
Yeni kırmızı logo, gösterge grubu rakam karakterleri, iç döşeme renk-dokuması ve gümüş renkli havalandırma yönlendiricileri.Aklıma gelen farklılıklar bunlar...

Fuzuli
10/12/2007, 00:33
Benim aracım 2008..
Göstergelerdeki yazı/rakam karakteri diğer araçlardan biraz daha ince..Göstergeler eskisine göre biraz daha sevimli..
Ama dikkatli bakmayan anlamaz..
Kumaşlar konusunda da küçük noktalı bir kumaşa sahip..Eski büyük noktalara göre daha güzel duruyor..

Ama logolarım mavi..Kırmızı değil...
Bu konuda benim dikkatimi çeken bir nokta daha var....
Alt komşumda da 2007 1.4fire active var..
Ama 4 hava yastıklı...Aracın anlaşması yapıldıktan sonra bayi tarafından fark edilmiş o saatten sonra araç değişimine gidilmemiş..
Bayiye sorduğum zaman araç güvenlik paketli geldi dediler...
Şimdi tam hatırlamıyorum ama o zamanlar incelediğimde Türkiye'ye getirildiği söylenen araçlarda olabilecek bir fark değildi..Ya activelerde 4 havayastığı yoktu ya da 4 havayastığını alınca başka aksesuarlar da alıyordunuz...
Dolayısıyla Türkiye de satılması planlanan araçlardan değildi...
Ayrıca GP lerde farklı lastiklere de rastlayabiliyoruz...

Sözün özü...
İtalya dan parti halinde geliyor araçlar...
Ve adamlar bir anda değiştirip te yollamıyorlar araçları...
Parti parti değişikliklerle karşılaşılabiliyor...

Kırmızı logoyu Türkiye'deki bayilerde değiştirip 2008 diyebilir...
İtalya da 6-7 ay beklemiş araç 2008 olarak ta gelebiliyor...

07-08 bence ufak deişiklik haricinde çok da büyük bir fark değil...

FoR_ReaL
10/12/2007, 23:26
Sanırım bu eski panel

https://arabam.e-kolay.net/arabamtest/fiat_grandepunto14_2006/detay.jpg

https://arabam.e-kolay.net/arabamtest/fiat_grandepunto14_2006/onkonsol.jpg

ABNEW
11/12/2007, 02:33
Haklısın Emin resimler eski modele ait (2006)

Ersal
11/12/2007, 02:45
2007 ile 2008 sekiz arasında zannederim fark yok.2007 model sıfır km g.p gördüm kadranı farklıydı.Yani For Real'in koymuş olduğu resimden farklıydı.Logo işinede gelince;2008 modellerde direksiyondaki logolar kırmızı, ama işin saçmalığı şurada, 2008 logoları mavi olanıda gördüm.Bana logoları hediye ettiler yani maddiyat olarak cüzi birşey..Ama sizlere katılıyorum benim görmüş olduğum mavi logolu 2008 G.P belkide 2007 idi.Onun için yapacak birşey yok gibi .Adamların insafına kalmış.

cadencepunto
11/12/2007, 03:08
arkadaşlar 2008 gelen araçlar logo kırmızı ve göstergeler farklı

ABNEW
11/12/2007, 13:55
Sanırım 2007 modellerde (2006 yılında da çıkan) logo mavi diğer tüm yenilikler mevcut.2007 yılında çıkan 2008 modellerde logolar da kırmızı...

murat sandıkçı
11/12/2007, 16:23
Ben yeni aldım kırmızı logolu çok ısrar ettim.Yeni alacaklara duyrulur bayiye ısrar edin bu işten anladığınızı, ilgilendiğinizi hissettirin.Gerçek 2008'ler kırmızı logolu.Yeni logolular 2007/008 gibi bir kodla geliyor.Yani 2007'nin 2. yarısında üretilen araçlar veya Ağustostan sonra üretilende diyebilirz.

FoR_ReaL
29/12/2007, 00:48
Bugün aracımı gördüm siyah ısrarım nedeni ile mavi logolu alıyorum eğer gri alsaydım ozaman kırmızı logolu olacaktı :(

Baran
29/12/2007, 01:17
Sanırım bu eski panel

https://arabam.e-kolay.net/arabamtest/fiat_grandepunto14_2006/detay.jpg

Benim aracım 2008 model ve aynen fotodaki gibi logoya gelince renk farkı logo farkı değil aslında serviste bana o renkler karısık olarak rastgele geliyor dediler modele gore değil yani tam bilemiyorum yinede..

ABNEW
29/12/2007, 01:39
Baran aracının logosu kesinlikle farklıdır yukarıdakinden.Ancak birbirine çok benziyor.Belki farkı gözden kaçırmışsındır...

maddogjr75
20/01/2008, 01:10
2008 aldım ve benim de logolarım mavi ve bayii de gördüğüm araçların da büyük bir kısmı mavi logoluydu.Az da olsa kırmızı logolular da var tabi.Aracı 3 gün önce teslim aldım.Yılbaşından önce başlamıştı işlemler.Bu logo işi için ben de çok ısrarcı oldum ama olmadı istediğim gibi.Ama şunu söyleyebilirim araba bnim isteklerimi fazlasıyla karşılıyor.Yinede ön panelin ve aracın fotolarını göndermeyi becerebilirsem yorumlarınıza sunmak isterim

alaaddin
20/01/2008, 02:28
ben 4 ocakta taslim aldım arabamı ve logo mavi logo 2008 olduğunu göstermiyormuş parti parti değişebiliyormuş

aykuting
20/01/2008, 02:33
Evet bu eski 2007den sonra daha farkı göstergeler.

cenkeri
20/01/2008, 02:42
Benim aracim kırmızı logolu (7 ocakta teslim) fakat yolbilgisayarı 3 satır değil direksiyondaki ışıklar yanmıyor ve sözde Fiat bunları bunları donanım listesinden çıkarmış.Bu eksikliklerdense keşke banada mavi logolu ama özellikleri tam olan bir punto denk gelseydi, logoyu takıntı yapmaya gerek yok bence. Mühim olan ruhsatında yazan tarihtir. Farklı görüşe sahip olan arkadaşlarda olabilir ama ben böyle düşünüyorum.

plastro
20/01/2008, 03:38
Merhaba benim araç 2008 model logolar kırmızı direksiyon ışıklı ve 2007'e göre göstergeler farklıhttps://forum.grandepuntotr.com/C:\Users\Kemal ÖZSU\Pictures\15-10-2008

peace74
20/01/2008, 13:50
GP lerde donanım ve aksesuar konusunda bir standardizasyon yok. Ruksatta 2008 yazıyorsa 2008 dir. Ben 7 ocak ta aldım aracımı. 1.3 multijet 90 dinamic konfor paketli. Logolar mavi, direksiyondaki düğmeler ışıklı, bilgi ekranı 3 satır. Araçlar italyadan yüklendiğinde türkiyedeki servisler bile kendilerine nasıl bir araç geleceğini bilemiyor.

spyofthegod
20/01/2008, 14:55
GP lerde donanım ve aksesuar konusunda bir standardizasyon yok. Ruksatta 2008 yazıyorsa 2008 dir. Ben 7 ocak ta aldım aracımı. 1.3 multijet 90 dinamic konfor paketli. Logolar mavi, direksiyondaki düğmeler ışıklı, bilgi ekranı 3 satır. Araçlar italyadan yüklendiğinde türkiyedeki servisler bile kendilerine nasıl bir araç geleceğini bilemiyor.

Bence bunda seni biraz yemişler gibime geldi. İtalyadan benim aracım siparişle geldi. Yani hangi aracın bana geleceği belliydi. Artı kırmızı logolu kesinlikle üretim ise 31.10.2007 tarihli

febahadir
20/01/2008, 15:08
döşemeler ve göstergeler değişik logoda kırmızı

tanıtım sitesinde de değişmiş sanki döşemeler arkadaşlar.

Grande Punto - Color Configurator (https://www.grandepunto.com.tr/ColorConfigurator/ColorConfigurator.htm)

cenkeri
20/01/2008, 15:56
Bence bunda seni biraz yemişler gibime geldi. İtalyadan benim aracım siparişle geldi. Yani hangi aracın bana geleceği belliydi. Artı kırmızı logolu kesinlikle üretim ise 31.10.2007 tarihli
Arkadaşlar marka fanatiği olmayılım lütfen; Evet araçlarda standart yok ben 7 ocakta aldım aracımı direksiyon ışıkları yanmıyor aynı tarihte satılan yine kırmızı logolu active donanimda ışıklar yanıyor. Yolbilgisayarım iki satır bazı dinamiklerde 3 satır. Hatta active olup 3 satır yol bilgisayarı olan var. Bazı araçlarda stepne çıkıyor bazılarında tamir kiti bununda standardı yok.Senin şansın yaver gitmiş arabanı istediğin gibi almış olabilirsin ama forumda bir inceleme yaparsan standart dışı uygulamaları görebilirsin.

alaaddin
20/01/2008, 16:04
aracım mavi logolu ve dreksiyonda ışıklar yanıyor ve yol bilgisayarı 3 satır aracımı 4 ocakta teslimaldım 1,3 active 90 beygir

spyofthegod
20/01/2008, 16:10
iyide cenkeri şimdi marka fanatikliği falan yok olsa bile bu hiçbir şeyi değiştirmez. Eğer benim aracımdada böyle sorunlar olsa ben kabul etmeyecektim vede almayacaktım. Ben şiparşimi verdiğim gibi aldım. Bu forumdaki arkadaşlarda eminim bu araçları zorla bakmadan almamışlardır. Zaten insan bir şey alacağı zaman uzun araştırmalar yapmalı ve ne aldığını bilmeli. Ne aldığını bilmezsen o böylemiydi bu böylemiydi diye araştırma yapmazsan başına böyle şeyler gelir. Ayrıca senin dediğin sorunların çoğunu okudum ve yorumladım. Artı ben peace74 isimli arkadaşın "Araçlar italyadan yüklendiğinde türkiyedeki servisler bile kendilerine nasıl bir araç geleceğini bilemiyor." kelimesi üstüne yazdım. Benim kardeşim Fiat ana bayisinde çalışıyor ve bütün gelen araçların özel kodlarına kadar haberleri oluyor.

cenkeri
20/01/2008, 20:46
iyide cenkeri şimdi marka fanatikliği falan yok olsa bile bu hiçbir şeyi değiştirmez. Eğer benim aracımdada böyle sorunlar olsa ben kabul etmeyecektim vede almayacaktım. Ben şiparşimi verdiğim gibi aldım. Bu forumdaki arkadaşlarda eminim bu araçları zorla bakmadan almamışlardır. Zaten insan bir şey alacağı zaman uzun araştırmalar yapmalı ve ne aldığını bilmeli. Ne aldığını bilmezsen o böylemiydi bu böylemiydi diye araştırma yapmazsan başına böyle şeyler gelir. Ayrıca senin dediğin sorunların çoğunu okudum ve yorumladım. Artı ben peace74 isimli arkadaşın "Araçlar italyadan yüklendiğinde türkiyedeki servisler bile kendilerine nasıl bir araç geleceğini bilemiyor." kelimesi üstüne yazdım. Benim kardeşim Fiat ana bayisinde çalışıyor ve bütün gelen araçların özel kodlarına kadar haberleri oluyor.

Görkem Bey sanırım farklı ülkelerdeyiz ben Türkiye' deyim ya siz :) şaka bir yana ben aracımı 13 aralıkta sipariş verdim ki bayram da aracım olsun istiyordum Ancak Tofaş, satış temsilcimin attığı maillere ve telefonlara cevap verseydi alabilecektim. Daha sonra bayramdan hemen sonra yılbaşına 3-4 gün kala haber geldi. Ve aracımı yılbaşından sonraki hafta başında teslim aldım. Araç bana teslim edildiği gün Tofaş' tan sevk edildi. Sizce bu arada ben aracımı nasıl görebilirdim. Tamam Bursa' dayım ve Tofaş' ın önünden hergün geçiyorum ama arabama bakmak istiyorum deyip içeri giremem heralde :) Arabam diyorum çünkü 24 aralık itibariyle kredi işlemleri başlamış ve peşinatımın büyük kısmını vermiştim. Aracım tam 14 gün Tofaş' ın garajında yattı. Tabi sipariş ve kapora tarihime göre hesaplarsakta 25 gün. Hadi sesimizi çıkarmadık ama üzerine özellikler eksik olunca çileden çıktım. Afedersiniz ama satın aldığım arabayı önüme zor getiren, Fiat bayisine bana şu özelliklerde şu renkte bir araç getirin bakayım beğenirsem alırım desem satış temsilcisinin cevabı ne olur sizce? Tamam bende aracımı seviyorum ve keyifle kullanıyorum ama bu işin en önemli ayağı hizmet tarafıdırki ben Fiat' ta doğru işlemediği kanaatindeyim.

spyofthegod
20/01/2008, 21:21
Fiat bayisine bana şu özelliklerde şu renkte bir araç getirin bakayım beğenirsem alırım desem satış temsilcisinin cevabı ne olur sizce?

Bu sorunun karşılığı "Tabiki beyfendi olmalıdır." Ben aynen öyle şipariş verdim vede balmumu kaplı geldi aynen istediğim gibi en ufak bir eksiklik olsaydı inanın ki kabul etmezdim. Fiat bayisinin size uyguladığı satış politikası burada eleştiriye açık olandır. Şaka yapmışsın ama bu arada açıklayım sürekli Türkiye'de olamıyorum haklısın.

cenkeri
21/01/2008, 00:04
Bu sorunun karşılığı "Tabiki beyfendi olmalıdır." Ben aynen öyle şipariş verdim vede balmumu kaplı geldi aynen istediğim gibi en ufak bir eksiklik olsaydı inanın ki kabul etmezdim. Fiat bayisinin size uyguladığı satış politikası burada eleştiriye açık olandır. Şaka yapmışsın ama bu arada açıklayım sürekli Türkiye'de olamıyorum haklısın.
Olması gereken dediğiniz gibi olumlu cevap ama reelde bunu uygulayan bayi varmıdır?Pek zannetmiyorum! Dediğiniz gibi biz şu an Türkiye değilde AB ülkelerinden birinde olsak ve sadece bilgilendirme eksikliğinden kaynaklanan bu sorunda bile Fiat yetkilileri evime kadar gelip aracı alıp gereken değişiliği yaparlardı. Ama burası Türkiye bizler önümüze ne konursa onunla yetinmek zorundayız. Bunu öylesine kabullenmişizki Fiat' i bırakın sorunu olmayan kullanıcılar bile bakıpta alsaydın, beğenmiyorsan sat. Bu fiyata bundan iyi yok yorumlarında bulunuyorlar. Umarım sorunu olmayan arkadaşların hiç bir zaman sorunuda olmaz. Arkadaşlar kimse dinamik aracımda niye 16" alaşım jant yok demiyor donanım listesinde bulunan, parasını verdiğimiz ve test sürüşü yaptığımızda bize gösterilen donanımları eksiksiz istiyoruz.

peace74
21/01/2008, 00:23

ben arabayı gördüm beğendim aldım, beni niye yesinler.:glare000:
Başımdan geçen ilginç bir olayda şöyle gelişti:
Aralık 2007 de punto almaya karar verdim, ellerinde yokmuş ama sipariş listesinde kırmızı 1.3 90 bg skydome bir araç buldular. italyadan yola çıkmış. Araç geldi ama kliması yok. Çift bölge otomatik klimayı bırakın manuel klima bile yok. Aracın içine binene kadar da hiç bir şekilde anlaşılamadı. Alternatif olarak da şu an ki aracım vardı onu aldım. Fiat fabrika tofaş la resmen oyun oynuyor bence. Türkiye'ye gösterdikleri ciddiyet ortada.

mturgut
21/01/2008, 01:01
2008 model diye aldığım puntomun gösterge paneli, döşemeler ve logo resimlerini gönderiyorum.yorumu sizlere bırakıyorum:wink:

ZFA_GO
21/01/2008, 04:38
ben arabayı gördüm beğendim aldım, beni niye yesinler.:glare000:
Başımdan geçen ilginç bir olayda şöyle gelişti:
Aralık 2007 de punto almaya karar verdim, ellerinde yokmuş ama sipariş listesinde kırmızı 1.3 90 bg skydome bir araç buldular. italyadan yola çıkmış. Araç geldi ama kliması yok. Çift bölge otomatik klimayı bırakın manuel klima bile yok. Aracın içine binene kadar da hiç bir şekilde anlaşılamadı. Alternatif olarak da şu an ki aracım vardı onu aldım. Fiat fabrika tofaş la resmen oyun oynuyor bence. Türkiye'ye gösterdikleri ciddiyet ortada.

Klimamı yok şaka olmalı herhalde skydome koymuşlarda klmayı takmayımı unutmuşlar pes artık.Beyler henuz benım puntom yok bır palıo sahibiyim forumu takip ediyorum okudukça çok şaşırıyorum.Galiba ithal araç almanın dezavantajıda bu olmalı adamlar fabrikada duruma göre parça takıyorlar ve hiçbir araç birbirine benzemiyor diger firmalardada böyle şeylere rastlanıyormu ilginç dogrusu.
Bir seyi daha merak edıyorum Puntoların yedek parça sorunu oluyormu.Balata vb şeylerden bahsetmıyorum far stoplar tampon yan ayna bunlar gibi şeyler çunku bursada uretilen mk3 kasa palıoların farları kaç aydır ne servislerde ne karaborsacılarda bulunmuyor bu da ayrı bi vahim durum değilmi :g0000000:

quixotic2
23/01/2008, 15:24
Araç balmumu kaplı olarak telsim edildi. mavi logolu. 29 kasım 2007'de teslim aldım. direksiyondaki ışıklar yanıyor. bi eksiklik göremedim açıkcası.

ABNEW
23/01/2008, 17:56
2008 model diye aldığım puntomun gösterge paneli, döşemeler ve logo resimlerini gönderiyorum.yorumu sizlere bırakıyorum:wink:

Gösterge paneli kesinlikle yeni ama logo eski, döşemeleri ise bilemiyorum...

maddogjr75
23/01/2008, 21:57
benim lo go gösterge paneli ve döşemeler hepsi murat turgut arkadaşınkiyle aynı (2008)

Ah-MeT
23/01/2008, 23:08
logo-gosterge-koltuk kumas deseni hepsini unutun :)hehehe
2008 model aracin km si 2008 olmali :) az once cektim fotosunu :)

https://www.resim-yukle.com/img01/16/57811723012008002.jpg

Genius
25/01/2008, 12:15
Dikkat edin 2008 modellerin sis farları siyah zeminli ;)

yvz72
25/01/2008, 12:31
arkadaşlar fiat logosunu tüm dünyada değiştirdikten sonra tekrar mavi logoyla üretim yaparmı allahaşkına mavi logolu gelen araclar fiatın elinde kalan araclar olmalı.2007 son döneminde cıkan aracların göstergeleri iç kapı kolları ve koltuk dösemeleri bile farklı.adamlar tekrar eskiye dönermi bana cok sacma geliyo.mavi logomu kaldı ya albealar bile kırmızı logolu.

VOLKAN64
25/01/2008, 14:38
benim aracımda kırmızı logo yılbaşından önce aldım ve mavi logolu araçlarla farkı gögüslük tek renk göstergeler çok az farklı döşemeler farklı kapı kolları el freni vve havalandırlar üzrindeki plastik parçalar gri benim gördüğüm mavi logolarda bunlar yoktu benim aracom 1.3 75 bg dynamic

maddogjr75
25/01/2008, 17:51
arkadaşlar fiat logosunu tüm dünyada değiştirdikten sonra tekrar mavi logoyla üretim yaparmı allahaşkına mavi logolu gelen araclar fiatın elinde kalan araclar olmalı.2007 son döneminde cıkan aracların göstergeleri iç kapı kolları ve koltuk dösemeleri bile farklı.adamlar tekrar eskiye dönermi bana cok sacma geliyo.mavi logomu kaldı ya albealar bile kırmızı logolu.

Ben piyasada birsürü 2008 mavi logolu Albea sole ve mavi logolu Palio sole gördüm arkadaşım onlarda mı 2007 yani.Aldığım yerde de bir sürü mavi logolu 2008 vardı.

maddogjr75
25/01/2008, 17:53
benim araç da tamamen burdaki gibi ( 2008 )

VOLKAN64
25/01/2008, 18:38
arkadaşlar benim aldığım yerdede hem mavi logo hemde kırmızı logo 2008 modeller vardı ama iç dizaynları farklılık gösteriyor araçların ama yeni gelen bütün araçlar kırmızı logo bunu unutmayın hatta bana gösterdikleri araç beyaz renk bunun sşyahı gelecek dendi gelen araba ile gördüğüm arabanın alakası yoktu meyarsem bana gösterilen mavi logo 2008 model gb di aldığım ise 2008 kırmızı logo gb

poyraz3538
12/11/2008, 21:27
slm russatda yazar kardeş mavi logolu 2007 yılında trafige çıkan ama 2008 modeller var en iyi yol russata bakman

kukart
12/11/2008, 22:42
Fiatta bu özellik varmı bilemiyorum Volkswagen nin araçlarında (VW, Seat, skoda...)
ön cam sağ alt köşede rakamlar var orada Z haren sonraki rakamlar fabrika çıkış yılı olarak (modeli) 08 (2008) diye yazar...
Böylebi kod lama falan mutlaka Fiat ın biryerlerinde mevcuttur....

Uzun
13/11/2008, 00:47
kesinlikle fiat model yılı olarak rakamlarla bir yere kazımıştır...bilen arkadaşlar yazarlarsa bende benim gp ye bir bakayım..işkillendim bak şimdi :)

FoR_ReaL
13/11/2008, 01:11
1 yıllık konuyu iyi canlandınız valla :)

mustafaf
13/11/2008, 09:53
arkadaslar, daha oncede yazmıstım ama tekrar yazayım.2007-2008 model arasındakı fark, logodan felan degılde, sureklı gordugunuz bır yerden anlasılıyor aslında.gosterge panelınden.2007 ve oncesınde farklı, 2008 de farklı gosterge panelı mevcut...(ılk resım 2007, ıkıncı resım 2008 gosterge panelı, resımlerı caldım, sahıplerı anlamaz ınsallah :D)

Uzun
13/11/2008, 13:10
bence teknik olarak kazınan sene yerini bilmek lazım...
2009 larda panel değişmeyeceğine göre nasıl anlayacağız...
bir yerlerde bir şekilde sene kesin olarak yazıyordur..
bilen kimse yok mu acaba?

mustafaf
13/11/2008, 14:14
yanlıs hatırlamıyorsam 2009 modellerın gosterge panellerıde farklı.2008, 2007 ve 2006 modellerde (sport harıc) kadran 20-40 dıye gıderken 2009'larda 10-30 dıye ılerlıyor.ama teknık olarak kazınan bır yer varmı bılmıyorum.sımdıye kadarda dıkkatımı cekmedı.yınede tekrardan bır ıncelemek lazım...

ABNEW
13/11/2008, 20:14
yanlıs hatırlamıyorsam 2009 modellerın gosterge panellerıde farklı.2008, 2007 ve 2006 modellerde (sport harıc) kadran 20-40 dıye gıderken 2009'larda 10-30 dıye ılerlıyor.ama teknık olarak kazınan bır yer varmı bılmıyorum.sımdıye kadarda dıkkatımı cekmedı.yınede tekrardan bır ıncelemek lazım...

Mustafa haklısın 2009 modellerin gösterge tabloları kromaj çerçeveli.Ancak eski sportta da kadran çift rakamlardan oluşuyor.Sadece zemin farklı-beyaz.

luckfortune
18/11/2008, 21:59
arkadaslar lütfen sizi yemelerine izin vermeyin yani o kadar para verip te bunu arastırmadan almak buyuk hata ve cogu gıbı servıs elemanları da bu konularla ilgili sıkıyorlar ne demek bi parti böyle geliyo ya öyle sey mi olur benim aracım 19 01 2008 italya üretimli ve nisan ayında aldım kırmızı logo ve gosterge panelı farklı ve benım aldıgım bayide tum puntolar kırmızı logolu idi yaani bence sizin araclar 2008 ama 2008 den öncekı uretılen seri muhtemelen 2007 agustostan sonra ayrıca degıstırip satma konusu ımkansız cunku yenı logo ile eskısınının sekılsel ve boyutsal cok farkı var yerıne oturtamazlar

mustafaf
19/11/2008, 09:31
arkadaslar lütfen sizi yemelerine izin vermeyin yani o kadar para verip te bunu arastırmadan almak buyuk hata ve cogu gıbı servıs elemanları da bu konularla ilgili sıkıyorlar ne demek bi parti böyle geliyo ya öyle sey mi olur benim aracım 19 01 2008 italya üretimli ve nisan ayında aldım kırmızı logo ve gosterge panelı farklı ve benım aldıgım bayide tum puntolar kırmızı logolu idi yaani bence sizin araclar 2008 ama 2008 den öncekı uretılen seri muhtemelen 2007 agustostan sonra ayrıca degıstırip satma konusu ımkansız cunku yenı logo ile eskısınının sekılsel ve boyutsal cok farkı var yerıne oturtamazlar

dedıklerınıze katılıyorum ancak, mavı ve kırmızı logoların boyutları arasında hıcbır fark yok.dıleyen arkadaslar, herhangı bır fıat servısınde on, arka, jantlardakı logoları 50-70ytl arası fıyatlara degıstırebılırler.servısler sadece dıreksıyondakı logoyu degıstırmekten yana durmuyorlar.onuda dısarda herhangı bır reklamcıda yaptırabılırsınız...

femoli
19/11/2008, 10:23
Konu almış başını gitmiş benden size ufak bir tavsiye bütün koltuklarda kapı iç döşemelerinde ve bilumum malzemelerde etiket vardır bu etiketlerde malzemenin imal tarihi bulunur bu tarihten aracınızı az çok bir iki gün ops. bulabilirsiniz.

NeKRoPSi
20/11/2008, 22:30
Arkadaşlar;

Konuya daha farklı bir yorum getireceğim. 2007 modellerde 4'lü düğmesindeki ana renk kırmızı ike, 2008 modellerde bunu siyah yapmışlar.
Bilginize..

FoR_ReaL
21/11/2008, 00:05
Arkadaşlar;

Konuya daha farklı bir yorum getireceğim. 2007 modellerde 4'lü düğmesindeki ana renk kırmızı ike, 2008 modellerde bunu siyah yapmışlar.
Bilginize..

Gece gece arabaya indiricen beni valla hatırlamaıyorum bendeki renk :)

wosswoss
04/03/2011, 03:47
hort :D

kafam karıştı iyice yahu niye böyle bir saçmalık yapıyorki fiat..

tayfux
04/03/2011, 12:48
servise gidersin şase numarası ile bakarlar..