Orijinalini görmek için tıklayınız : Continental Eco Contact 5 mi Good Year Efficient Grip Compact mı?
Merhaba
Punto Evo model aracıma 185/65/15 88T ebatlarında yaz lastiği taktıracağım. 2 model arasında kaldım. Continental Eco Contact 5 mi ? Good Year Efficient Grip Compact mı?
Yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim :)
occupyist
08/04/2016, 11:52
Merhaba
Punto Evo model aracıma 185/65/15 88T ebatlarında yaz lastiği taktıracağım. 2 model arasında kaldım. Continental Eco Contact 5 mi ? Good Year Efficient Grip Compact mı?
Yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim :)
Bence Continental Eco Contact 5, Onur Bey. Continental marka lastikler hem yumuşak hem de daha kullanışlı ve uzun ömürlü bence.
Goodyear Efficient Grip Performance (Compact olan değil) alın bence. Ses seviyesi düşük, yol tutuşu ve konforu yüksek :)
Continental tavsiye ederim bende....
ecuadorm
08/04/2016, 12:50
Ayni kiyasi gecen yil bende yapmistim kendimce ve good year lastiklerin dayanim konusunda continental e göre daha zayif olduğunu görünce (testleri inceledim) kararimi continental den yana kullandim. 1 yil/9000km dir kullaniyorum bir sıkıntı yok bana göre.