Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto 2006 hoparlör taktırmak istiyorum
arkadaşlar 2006 punto aldım aldığım arkadaş araca set yapmış doğal olarak ben alınca seti geri aldı şuanda arabada hoparlör yok çıma set bakıyorum veya tavsiye eden var mı? ön ve arka hoparlör markası almak istiyorum konu hakkında yardımlarınızı beklemekteyim saygılar.
fencolic
19/03/2016, 23:46
arkadaşlar 2006 punto aldım aldığım arkadaş araca set yapmış doğal olarak ben alınca seti geri aldı şuanda arabada hoparlör yok çıma set bakıyorum veya tavsiye eden var mı? ön ve arka hoparlör markası almak istiyorum konu hakkında yardımlarınızı beklemekteyim saygılar.
bütçeniz ne kadar ona göre tavsiyede bulunalim. amfi filan kullanacak misiniz yoksa sadece düz teyp ve hoparlor mu kullanacaksiniz?
ben eski puntoma ön arka hoparlör takımı pioneer marka almıştım. hem fiyatı uygun hemde pioneer bilinen marka diye. iyi kötü sesi duyuluyordu. fena olmamıştı. ama size tavsiyem kesinlikle daha kaliteli birşeyler alın. koaksiyel önlere Alpine tavsiye ederim arkalara da sony ya da emsal kalitede
Puntology
22/03/2016, 15:52
Kapılara Hertz Esk 165.5 component tavsiyemdir
aliscecen76
22/03/2016, 19:12
pionerin üstüne yoktur hocam.
Ben arabaya pioneer almıştım, kendisi alpine taktırmış bir arkadaşın arabasını gördüm, kesinlikle benim arabadan daha iyi ses vermişti