Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007 MODEL 90HP 6 İLERİ VİTES 1.3 DİZEL GRANDE PUNTO 67.000 KM DE...

annibal
16/03/2016, 10:20
007 MODEL 90HP 6 İLERİ VİTES 1.3 DİZEL GRANDE PUNTO
67.000 KM DE...
SPOR PAKET : ( MAŞPİYEL,SPOYLER,ALAŞIM CANT ) orjinal fabrika çıkışlı
FİAT Hİ-Fİ AUDİO SES SİSTEMİ orjinal fabrika çıkışlı
GÜVENLİK PAKETİ: (ABS,EBD,ASR,MSR,HİLL HOLDER ) orjinal fabrika çıkışlı
10.000 KELVİN BOSCH UZUN-KISA XENON FAR SİSTEMİ
NAVİMEX SES- GÖRÜNTÜ SİSTEMİ
İGO NAVİGASYON, SONY LED AYDINLATMALI GERİ GÖRÜŞ KAMERASI,YENİ SİSTEM PARK SENSÖRÜ
GOODYEAR EFİDENTGRİP PERFORMANCE YAZ LASTİKLERİ ( yeni alındı )
GOODYEAR ULTRAGRİP KIŞ LASTİKLERİ
YENİ TAKILMIŞ ARMSTER II KOLÇAK,BAGAJ HAVUZU,PASPAS
İÇ AYDINLATMA,BAGAJ AYDINLATMASI,PLAKA AYDINLATMA,YAN SİNYALLER,PARK LAMBALARI
10.000 KELVİN UYUMLU BEYAZ IŞIK VEREN AMPUL
BİREYSEL KAPALI GARAJ ARABASI ( fotoğrafta görülebilir )
KENDİM KULLANMADIĞIMDAN VE KIZIMIN ASTIM OLMASI SEBEBİYLE HİÇ SİGARA İÇİLMEDİ
EYLÜL 2015 DE İÇ-DIŞ TEMİZLİK VE BOYA KORUMA YAPILDI ( üst sınıf )
TÜM BAKIMLARI ZAMANINDA YAPILDI,HİÇ HASAR KAYDI YOKTUR ,EĞER ÇIKARSA 2 DEFA CAM DEĞİŞTİ ORJİNAL CAM TAKILDI
ARABADA DEĞİL LOKAL BOYA ÇİZİK BİLE YOK İSTEYENE AYRINTILI FOTOĞRAF GÖNDERİRİM

AKLIMA GELEN ÖZELLİKLER BUNLAR SORULARA AÇIĞIM BELKİ İSTEDİĞİM FİYAT YÜKSEK AMA TÜM BU ÖZELLİKLER GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA DEĞERİNİN BU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM KIZIMIN KULLANMASI İÇİN OTOMATİK VİTESE GEÇMEK İSTİYORUM YOKSA SATMAYI DÜŞÜNMEZDİM İNŞ.DEĞERİNİ BİLEN TİTİZ BİR BİNİCİYE NASİB OLUR SAYGILARIMLA...

DofLaw
19/03/2016, 11:38
Malum sitede ilan var mı ? Ne kadar istiyorsunuz hiç bilgi vermemişsiniz. Ayrıca resimde atarsanız iyi olur

teo53
19/03/2016, 12:22
aynı model ve donanımlı araca sahibiz gerçekten bambaşka bir araç her süren şaşırıyor. Hayırlı satışlar dilerim umarım değerini bilecek birine gider

priceless
19/03/2016, 14:33
Ahmet bey hayırlı alışverişler dilerim. Araç hiç binilmemiş sanırım :) kilometresi yılına göre güzel. Aracı görebileceğimiz resim atarsanız ve fiyat bilgisi verirseniz çok daha iyi olur. Bir arkadaşım bakıyordu onun için düşünebiliriz

SinanTR
19/03/2016, 18:42
ne kadar istiyorsunuz yazmamışsınız geçen sene bu araç karşıma çıksa sizinle irtibata geçerdim çünkü piyasada modeline göre dediğiniz vasıfları taşıyosa bu kilometrede bu temizlikte hemde beyaz renk zor bulunan birşey satıyorsunuz inşaAllah değerini bilen birine gider.Hayırlısı olsun