Orijinalini görmek için tıklayınız : Karter Koruma HK.
sametunal
14/03/2016, 13:27
Arkadaşlar Merhaba,
2012 puntomda karter koruma sacı olmadığını geçen gün öğrendim. Eski konulardan ve diğer sitelerden biraz araştırdım ama sanki bu konuda ortak bir karar yok gibi kimi taktır diyor kimi taktırma diyor. Bazı araçlarda plastik değil direk sac şekilde var neye göre kime yapılıyor bu işlem? Konuyla ilgili nedenleri ile birlikte fikirlerinizi alabilir miyim? Şimdi taktırsak plastiğinden fiyatı nedir 150 TL civarı olsa bukadar para vermeye değer mi?
teacherofenglish
14/03/2016, 14:10
Arkadaşlar Merhaba,
2012 puntomda karter koruma sacı olmadığını geçen gün öğrendim. Eski konulardan ve diğer sitelerden biraz araştırdım ama sanki bu konuda ortak bir karar yok gibi kimi taktır diyor kimi taktırma diyor. Bazı araçlarda plastik değil direk sac şekilde var neye göre kime yapılıyor bu işlem? Konuyla ilgili nedenleri ile birlikte fikirlerinizi alabilir miyim? Şimdi taktırsak plastiğinden fiyatı nedir 150 TL civarı olsa bukadar para vermeye değer mi?
Bende plastik olani var. Sitede puntosunu satan bir arkadastan almistim. Is goruyor ancak motor yagi yerini hazir delip taktirin herseferinde sok tak ugrasmassin.Fiyatini bilmiyorum ama 100 lira bile degildir muhtemelen. Birde 30 liraya on camurluk baglantilari vardi 2 adet. Onlari da taktirirsaniz tamamen kapatmis oluyorsunuz alt tarafini aracin.
SM-G7105 cihazımdan gönderildi
sametunal
14/03/2016, 16:01
Gerekli birşey mi yani?
Gerekli birşey mi yani?
eğer aracı basmayı düşünmüyorsanız pek gereği yok hocam.
kalite kontrol
16/03/2016, 00:04
valla bence cok gerekli bişey yağmur yagarken suyu alttan motora kadar getiriyor. motoru sildim temizledim yağmurlu havada camurda bir geçtim plastik aksam berbat olmuş
herşeyden önce alttan su girmesini önlemesinden ötürü cok ihtiyac. birde yağmurda cok yol alınca su kayışlara kadar geliyor ve kayışlardan ses geliyor.
nereden tmin edilir bilmiyorum bende taktıracağım takipteyim